reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anilek światełko dla Twojego Aniołka
[*], zrób tak jak podpowiada Ci serce. Ja też byłam w trzeciej ciązy, też mam dwóch synków, i czuję że mój Aniołek to dziewczynka. Zostawiłam ją w szpitalu ale na grobie teściowej postawiłąm figurkę aniołka, taki znak, i jest mi z tym lepiej, i nikt nie może zabronić mi modlić się za moją córeczkę. Zostań z nami, tu każda Cię zrozumie i wesprze.

Co do snów to Myszka ma rację, mi co kilka dni nadal coś się sni, ale na szczęście obudzę sie sama i za chwilę zasypiam.TYdzien temu M mnie budził bo krzyczałam i chyba się nawet troszkę wystraszył. Wydaję sie że niby wszystko jest ok ale gdzieś w środku wszystko się się jeszcze odbija.
Kwiatuszku proszę wierzyć że wszystko będzie dobrze i złe myśli na bok

reklama
Lenka ciesze sie, ze teraz sama sie juz wybudzasz bez pomocy, to dobry znak. Jeszcze troszke i te koszmary beda o wiele rzadziej.
Widzisz jak wystrachalas mezulka, a potem sie dziwisz, ze nie chce slyszec o ciazy ;-) daj mu czas a i nie zapomnij o "smyraniu" ;-)
bedzie dobrze, zobaczysz :-) i dumna jestem z Ciebie bo juz widac, ze lepiej sie czujesz

idę dziś do lekarza! :-) jakimś cudem wczoraj dzwoniłam i jest termin na dzisiaj :-) na 17.30 dopiero... i jakoś mam w sobie i stracha i radochę :happy: trzymajcie kciuki, oby wszystko było dobrze :-) miłego dnia:-)

Kwiatuszku - @ na pewno nie będzie, ewentualnie może delikatne plamienie i tyle. a to, że się przejmujesz to jest normalne, więc jeśli Ci pomaga to pij meliskę i postaraj się nie denerwować. ja akurat po melisie miałam mdłości...
Myszko - udało mi się wstać przed południem :-):-):-)
Sandy - a już jesteś pewna, że się za słabo przyłożył?
Kasia - powodzenia na wizycie i daj znać później co i jak

Sandy - ale sama pisałaś, że go trochę zmyliłaś odnośnie tego kiedy masz owulację, więc jak miał biedaczek się w tym połapać? poza tym ja już się nauczyłam że jak ma być skutecznie to sama biorę męża za fraki i nie pozostawiam miejsca na żadne wątpliwości - to jest to moje poczęcie spontaniczne, o którym wczoraj pisałam ;-)

reklama
Hey, hey;-)
Sikałam dzisiaj drugi raz. Druga kreska ciemniejsza:tak: niż ostatnio. Za tydzień w piątek mam wizytę u gin a w czwartek u endo. Pije meliske pije. Na razie żadnych mdłości nie mam. Lekko łaskota mnie coś po żołądku. Ale za to piersi bolą okropnie. Jak je dotykam to prawie wyje z bólu.

Do góry