reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aniunnia jestem w szoku:szok:!!Tak po chamsku postapic! To by sobie choc odpuscily komentarze. Wiesz, zawsze mozesz zapytac tutaj, te, ktore maja odpowiednie doswiadczenie na pwno ci odpowiedza, Ja o wozkach nic nie wiem, ale na przyklad Angel, Sandy czy inne dziewczyny, co maja juz dzieciaki, jakies wskazowki ci dadza mysle. Uszy do gory i nie wchodz wiecej na pazdziernikowki!!

Kwiatuszek gratulki!!! boace(.)(.) to dobry znak!!

Butterfly nie obraz sie, ale tez tak myslalam. Wpadlas jak burza, napisalas kilka postow ogolnych, bez zadnych konkretow, polatalas po wieeeeeeelu watkach, wszedzie zostawiajac kilka slow (malo znaczacych). Trudno bylo ci odpisac, bo prawie nigdy nie bylo to nic konkretnego. Potem zmienilas nicka (oj zapalilo sie swiatelko!!) i znow to samo, kilka malo znaczacych postow, wszedzie jestes, ale malo o tobie wiemy. Nie dziw sie, ze dziewczyny czasem traktuja cie podejrzliwie, bo wiekszosc wchodzi na forum pozalic sie, doradzic, a ty w wiekszosci postach tego nie robisz. Mam nadzieje, ze cie nie obrazilam i zostaniesz z nami.:tak:

reklama
Aniunnia,nie dziw się dziewczynom z pażdziernika [jestem w pażdzoiernikówkach],bo od około 3 tygodni walczymy z trollami -najpierw z Sysią-Marysią ,a dwa tygodnie po zablokowaniu jej przez administratora pojawiła się następna trolka -stąd dziewczyny są nieufne do mam ,które dopiero teraz dolaczają do pażdziernika.
Na posty nowych mam odpisują z opóźnieniem

Ale Aniunnia ma potwierdzona wiarygodnosc na swoim profilu, ponad 600 postow. Chyba dziwne by bylo, gdyby byla trollem. Rozumiem nowe mamy z 3 postami, ale ona???

Sandy będę się dziwić, bo zadałam konkretne pytanie i oczekiwałam odpowiedzi a nie wyśmiewania się z czyichś poglądów i robienia sobie jaj, ze do wiosny ze szpitala nie wyjdę.. Tutaaj nigdy nikomu się nie dogryza tylko odpowiada nawet na głupie pytania..

Gatto,dziewczyny są na pażdzierniku od samego początku,i po "jajach" jakie zrobiła sobie z nas S-M[mająca dosyć dużo postów]stały się mniej ufne do nowych przybywających foremek.
Po zatym jak to sie mówi ciąża dodaje humorów..i odpowiedzi mające być radami zostają czasem odebrane jako złośliwości,a przecież każdy może wyrazić swoją opinię,i ile jest ludzi tyle punktów widzenia na jedną sprawę

Ostatnia edycja:
Aniunnia a miej je w 4 literach!

Sandy wiem, ze bronisz dziewczyn, bo je znasz, ale wyobraz sobie sytuacje, ze stracilas 3 ciaze, masz rodzic w pazdzierniku, a tu jedna z druga ci pisze, ze nie wyjdziesz do wiosny ze szpitala!!!:szok:No wlos sie na glowie jezy!!!!! To nie sa zlosliwosci- to sa okrucienstwa!!

Gatto nie nie obraziłaś mnie i rozumiem,że macie prawo do tego żeby być nieufne bo różnie się zdarza - i zostanę z Wami już do końca :tak: a jeśli czegoś o mnie nie wiecie to możecie spytać chętnie odpowiem na nurtujące Was pytania

2717797bd3e24e37m.jpg
[/URL][/IMG]Na wątku p są dziewczyny ,które są po przejściach [utrata ciąży[.
Co wózka najlepiej uniwersalny ,taki wieloczęsciowy z fotelikiem w zestawie.
Najlepiej kupiony od producenta.
Ja miałam bez fotelika ,ale wielofunkcyjny , kilkoma śpiworkami ,w zalezności od pory roku,można bylo go rozebrać do wersji letniej-tego producenta ,tylko pojedynczy
WÓZEK DLA BLIŹNIĄT ALU NA 6 AMORTYZAT SZER.76cm (2391256340) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
u góry zdjęcie mojego wózka

Ostatnia edycja:
Aniunnia - jestem w szoku... zgadzam się z Tobą w 100%. dla mnie też po to są fora żeby się wymieniać doświadczeniami a nie żeby kogoś wyśmiewać. to już lepiej jakby w ogóle Ci nie odpisały... na listopadówkach dziewczyny założyły wątki zamknięte - najpierw niby po to żeby tam wstawiać zdjęcia, ale później okazało się że zostało tam przeniesionych większość wątków i na ogólnym się w pewnym momencie prawie nic działo. no to pomyślałam że jak na ogólnym się nic nie dzieje to poproszę o dostęp do tego zamkniętego - jednym z warunków było minimum 100 postów, ja ogólnie miałam więcej ale nie na listopadówkach tylko tu. napisałam do moderatorki o dostęp pisząc że nie mam 100 postów tam bo na początku się mało tam udzielałam bo po moich doświadczeniach się bardzo tą ciążą denerwowałam i nie chciałam dziewczyn zarażać swoim strachem - widziałam jak reagowały jak tylko się pojawiały Aniołki - następnego dnia każda chciała biec do lekarza i sprawdzać czy u niej jest ok. dostałam odpowiedź że oprócz postów jednym z warunków jest też zaufanie i niestety nie mogą mi przyznać tego dostępu bo mnie za słabo znają. wiecie co ja to wszystko rozumiem, ale jak sobie pomyślałam jakimi my prywatnymi i osobistymi historiami się tutaj (na cpp) dzielimy gdzie każdy może sobie wejść i to poczytać to aż się uśmiechnęłam pod nosem...

Wiecie co? Muszę się kolejny raz pożalić.. znów dzis wpadłam na pazdziernikówki.. Z zapytaniem na temat wózka a dokładniej gondoli czy na zime to sie oplaca czy na tyle na dwór sie wychodzi... Bo ja przeciez doświadczenia nie mam.. A te tak po mnie pojechały, że w szoku jestem.. Jak trzeba było to nie odpisywały a teraz kazda sie ze mnie usmiała, ze dziecko bede kisić w domu, ze ze szpitala to na wiosne wróce, ze do lekarza w kocu zaniosę, albo co gorsza wyjde na spacer z noworodkiem w spacerówce.. No sorry, ale nie spodziewałam się takich odpowiedzi tylko podpowiedzi jak to jest.. Nie ma jak tutaj... Tu zawsze sie wsparcie znajdzie a nie wysmiewiska..

przepraszam ze sie wtrące mimo ze nie pisze tutaj z Wami ale czuje sie zobowiązana zeby dodac cos od siebie w tej sprawie.
Anunia rzeczywiscie swoim pytaniem rozbawila czesc dziewczyn ale nikt sie z niej nie wysmiewal !!!!!! poza tym kazda z osob napisala jej jak waze sa spacery w zimie, ze bedzie wychodzic. Dostala od nad podpowiedzi wiec klamstewm jest tekst w jej poscie ze ich nie dostala a tylko ja wysmiano

jestem na tym forum juz ponad 5 lat i dopiero drugi raz sie spotkalam z taka sytucja i musze przyznac ze jestem zażenowana.
To nie temat do rozstrzasania ale nie zycze sobie smarowania postow na nasz temat za naszymi plecami!!!!
Dodam tylko ze Anunia do nas wpada tylko o cos zapytac, nie daje nic od siebie, zadnej porady, wsparcia, dobrego slowa a oczekuje wszystkiego dla siebie. I mimo ze dostala kilkanascie odpowiedzi w sprawei gondoli i tak uznala ze lepiej nas obsmarowac na boku.
I slusznie piszecie ze forum jest po to zeby sobie pomagac, ale to powinno dzialac w obie strony !!!!!

Dla ciekawych rozmowa do przeczytania na watku przyszle mamy 2012, temat o zakupach. Tam widac dokladnie ze dostala odpowiedz na zadane pytanie, nie pierwsze zreszta mimo ze jak juz pisalam wczesniej wpada tylko o cos zapytac a od siebie nic.

jeszcze raz przepraszam za post nie w temacie ale po prostu az mnie zatrzeslo w srodku jak to przeczytalam

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Lepiej skończmy ten temat.. Poczułam się urażona i tyle.. Wystarczyło odpowiedzieć a nie pisać jak to was rozsmieszyłam moim pytaniem.. Poza tym takimi pytaniami próbowałam się wdrozyc w wasze towarzystwo.. Niestety nie udało się...

Swoją drogą... Ciekawe skąd tu się jutrzenka pojawiła i wiedziała , ze niby "obsmarowywuję"...

Do góry