reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej dziewczyny! zajrzalam na chwile a tu..........kłaczek ty dzieciorobie :tak::-) super gratuluje, spokojnych 9 mies
zjola.....szkada ze nie udalo sie.....moze jak sobie "odpuscicie".....sciskam
ja juz odpuscilam .....coz nie mozna miec wszystkiego:-((nawet moj gin ostatnio nagadal mi na wizycie.....zebym sie zastanowila co dla mnie wazne.....wiec mu powiedzialam ze pierw trzeba miec z kim sie starac o dziecko, a napewno juz drugi raz nie zdecyduje sie na samotne macierzynstwo znajac przyklad mojej kolezanki co zmarla .....i skazac dziecko jak mnie zabraknie na dom dziecka):-(
pozdrawiam reszte dziewczyn .......trzymajcie sie

Onaxxx - życie toczy się dalej. Mamy je jedno, trzeba z niego korzystać, pomimo goryczy, jaką nam serwuje. Ja zamierzam je wydusić jak cytrynę!

aniunnia ojej nawet nie wiedzialam tak sie ciesze i zazdroszcze gratulacje :-) rzadko tu zagladam

u mnie nic nowego, nie ma czym sie pochwalic .......codzienna opieka nad rodzicami, mama miala operacje na serce ale jest ok, ale z ojcem jest kiepsko.....coz nie mam na to wplywu.....

Witajcie.
Zjola,nadzieja jest zawsze,a nuż zdarzy się mały cud.
Ja też jakoś bez humoru [tłumaczę to pogodą],nie nastawiam się na efekty staranek
,młodą mam w domu ,więc nic specjalnego dziś nie zdziałam ani w domu ,ani w ogrodzie ,bo tylko ciągle mamo chodzź ,usiaź ,pograj ze mną

Miłego dnia

nie mam zamiaru przypominać , Ba, nawet nie mam zamiaru kupować. Nie wiem jak to będzie, dzisiaj tak tęsknie za Kruszynką za brzuszkiem, ja tylko czekam żeby już móc , próbować testowac.

To ty kupujesz?:szok:W sumie to masz rację ztym co piszesz,zawsze możesz później powiedzieć,że on też mógł o gumce pamiętać.;-)

reklama
Zjola - przykro mi :-:)-:)-( kochana nie poddawaj się. odpocznij teraz jak go nie będzie a jak wróci i się na siebie rzucicie to na pewno coś zmajstrujecie. życzę Ci tego z całego serducha
Sandy - no to trzymam kciuki za Wasze staranka &&&&&&&&&&&&&&&&
Anty - u nas to też zazwyczaj ja kupuję, ale teraz muszę się rozeznać w modelach, bo z przyzwyczajenia ciągle kupuję te same a bardzo mi z nimi niewygodnie

Do góry