witam srodowo...ja dzis nie wyspana jak nie wiem co juz glowa zaczyna mnie bolec...w nocy ok23ej dzwonilam na straz miejska,bo jakies małolaty zebraly sie u nas pod klatka na lawce i tak sie darły,ze pewnie na osiedlu obok bylo ich slychac.pan ze strazy przyjal zgloszenie i co???? patrol przyjechal po 10 minutach

a posterunek maja doslownie 4 ulice dalej od nas...niestety towarzystwo zdazylo sie rozejsc,bo przejezdzala karetka i chyba mysleli,ze moze policja i zwiali...patrol owszem przyjechal,rozgladal sie tylko,ze szkoda,ze po 10 minutach od zgloszenia...pozniej jesio przejezdzala policja no,ale tych to ja nie wzywalam.moze jakis inny sasiad ale jesli tak to oni tez mieli zapłon nie wiekszy niz poprzednicy

jak to moj maz stwierdził,ze jakby kogos mordowali to by zamordowali...ehh..dzis mialam isc do swojego gina i tak sie w sumie zastanawiam czy isc...bo biby wyszlam ze szpitala wczoraj,leki mam,zwolnienie tez,ale wypadałoby isc z wypisem i z wynikami krwi i moczu i glukozy,bo jak ja wczoraj wychodzilam to on dopiero po 15ej mial byc...tyle,ze dzis wymieniaja nam gazomierz miedzy 15 a 17,a on przyjmuje miedzy 16 a 18 i nie wiem czy zdaze ehh...
elka30 trzymaj sie zeby cie nie zalało...
kłaczku ja to mysle,ze u ciebie tam powinny byc kamery co by nagrywaly tych kretynow...ale co sie odwlecze to nie uciecze,oni sobie sami bat na dupe kreca i wreszcie wykreca...moze jak policja zobaczy,ze wasza rodzina normalna i nie chce brudzic sobie rak tylko zglasza wszystko jak leci,a oni pierd.....wciaz cos odstawiaja to moze cos z tym zrobia...tylko pytanie czy zanim zrobia wy sie nie wyprowadzicie juz...miejmy nadzieje,ze tam szybciej załatwia sie takie sprawy niz tu.
lena jeszcze bedzie taki czas w ktorym bedziesz sie lapała na tym,ze serce,rozum,organizm czuja roznie...ale pamietaj moimo pustki w brzuszku nie jestes sama...
gatto jak tam u was??? jak z meza praca???
malami123 odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agniesia ty rowniez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
duncus,prija,hona?????????????????????????????????????????
angel?????????????????????????????? milego dnia kochane