reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kobietko - ja jestem :-) wróciłam już z wymiany oleju i prawie mi się udało nie zrobić z siebie idiotki... wjechałam elegancko na kanał, zaciągnęłam ręczny, wysiadłam zadowolona z siebie i wszystko byłoby fajnie gdyby nie to że zapomniałam że żeby pan mi wymienił olej to muszę otworzyć mu maskę :-D:-D:-D
Lenka
- to naprawdę bardzo piękne, wzruszyłam się
Anty - też sobie tak mówię, że ja bardziej doceniam dar macierzyństwa, ale z drugiej obawiam się że to moje docenianie to później będzie nic innego jak nadopiekuńczość

Ostatnia edycja:
reklama
kłaczku no Chińczyk hipokryta!!!Bo od kiedy to UK jest ojczyzną Chińczyków?:-)Niech sam spada skoro nie nadaje się do życia wśród cywilizowanych ludzi.Tym bardziej ci życzę,żeby z tym domkiem wypaliło,przynajmniej będziesz daleko od psychopaty
lenko teraz to mi już łezka popłynęła jak przeczytałam twój wpis o aniele.Jeśli chodzi o męża to skoro pokochał to dziecko,to czemu ma się nie zgodzić na kolejne?Wytłumacz mu,przekonaj ile to dla ciebie znaczy.
bett oj tam,oj tam,my kobiety potrzebujemy odrobinę czasu,zeby się przed facetem otworzyć to i samochodu tak od razu nie wystawiamy na widok publiczny.A moim zdaniem lepsza nadopiekuńczość niż totalna olewka.Przynajmniej dzieci czują się wtedy kochane.Ja swoich nie mam,ale siostrzeńców i bratanków przytulałam (nadal to robię,ale nie wszyscy już się dają,np.ten 18 letni:-)) ile wlezie,biegną do mnie jak tylko mnie zobaczą

majra tak na klawiaturze moge pisac:-D anty2 odpoczywam,odpoczywam.wczesniej tez odpoczywałam,a jednak bez szpitala sie nie obyło:sorry: no,ale dostalam zalecenia jakie mam stosowac wiec jest dobrze.kobietka22 sie wie:-) gatto dziekuje.kłaczek no ja poprostu juz dawno stracila bym cierpliwosc do takiego kogos...ale z drugiej strony po co ruszac ***** ktore i tak juz smierdzi??? jeszcze bedziesz miala nieprzyjemnosci...moze niedlugo sie wyprowadzicie z tam tad to bedziecie miec spokoj.

Bett domyślam się że strach był, jest i będzie!! Dbaj o siebie i o dzidziunie :-)

Karola odpoczywaj jak najwięcej ;* Wasze zdrówko jest najważniejsze ;) A córcia niech rośnie zdrowo pyzunia mała ;-)

Lenka nie forsuj się za bardzo. My z mężem też pomagamy teściom w gospodarstwie i ja 3 tyg po poronieniu trochę przeholowałam i znów pojawiła się krew. Także oszczędzaj się ile możesz ;*

Kłaczku
serdecznie współczuję Ci sąsiadów!! Kretyn do kwadratu, jak tak można ludzi poniżać... Dzwoń na policję jeśli będzie zachodzić taka potrzeba, bo gość jest naprawdę psychiczny....

Bett- rzeczywiście Majka zadaje dużo pytań, ale poza tym jest głównie na nie, wczoraj np zrobiła chryję i powiedziała że bez umalowanych paznokci do przedszkola nie pójdzie:laugh2: my już tak mamy, że z ciąży to się ucieszymy jak z dzieckiem do domu wrócimy ze szpitala

Lenka- tak trzymaj kochana pozytywnie i głowa do góry, ja też się za bardzo nie oszczędzałam, poleciałam okna myć to dostałam krwotoku, ale na krótko

Kłaczek- ja to nie wiem jak wy wytrzymujecie, bo mnie na kanapie nerwy trzepią jak czytam o tym żółtku waszym, już go sama parę razy w d**e kopłam

Zjola- ???

anty- ja też bym sobie takiego 18-latka poprzytulała :zawstydzona/y:;-):tak::tak:

kobietko- ten ksiądz miał racje, jak mi córa da popalić to tak sobie myślę, że ja do pracy odpoczywać chodzę

:-) amen. tak zrobię. czyli że biorę robotę. chyba naprawdę nie powinnam się tak przejmować bytem owej szkoły ;-) a zobaczymy co potem będzie :tak: póki co lekarz nam nakazał uważać, zabezpieczać się, a już napewno zero seksu jak mam owu. dzisiaj mój mąż kupował durexy, kolejne :-D powiedział, że czuł się jak 17-latek :-):-):-)

Czesc Dziewczyny

Melduje ze zyje, ledwo ale zyje;-)łaskawie przylazl wielmozny malpiszon i daje mi popalic:wściekła/y:czuje sie jakby mi sie kichy skrecaly:-(boli:-:)-(no ale dam rade poza tym nic nowego nie ma weny czytam Was oczywiscie regularnie ale jakos nie moge sie wbic...

Dziewczynki wszystkim zycze wszystkiego naj i za wszystkie trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Trzymajcie sie buzka pa

Kobietko, ze ona ma w glowce jak baran w torbie to ja wiem. Skad wytrzasnal martwe dziecko? Zerknal do wozka i postawil diagnoze.:-D Pewnie chinska medycyna. A na policje teraz dzwonie jak tylko on cos wymysli bo stwierdzilam ze go upierdziele droga oficjalna. Co do dietki... Hmmm... Ujme to tak. Wiem co powinnam robic, ale mam z tym problem niejaki bo gotujac dla Rajmunda, trudno nie "chapnac" czegos normalnego, tymczasem powinnam odzywiac sie jak cukrzyk. Dlatego spada mi ta waga jak krew z nosa, ale wazne ze w ogole cos leci bo doszlam do poziomu "dno i metr mulu".
Anty, Chinczyk jest chory psychicznie, podobnie z reszta jak jego (chyba) siostra. Mam zamiar podeptac troche zeby go wreszcie usadzili na d... bo to co wyrabia to juz przesada. Owszem, temat fu...n polish go to poland byl juz przerabiany i spytalm go wowczas uprzejmie skad jego zolta d.. przywialo bo my przynajmniej jestesmy z Europy, ale on chyba tej lekcji nie zapamietal i dalej z geografii kuleje. Jutro zasuwam do biura prawnego.
Karola, ja od niego nie mam juz cierpliwosci bo okazuje sie za jak olac to sie rozzuchwala. Inna rzecz, ze jak dzis ruszylam w jego strone to spylal w kierunku swojego podworka, a d.. mi juz pokazal niemal w bramce, czyli jednak cykor. Dobrze wiedziec.
Martussia, dzwonie. Tu nawet na gaz w sprayu trzeba miec pozwolenie, wiec praktycznie tylko policja zostaje w razie czego.
Majra, no nie wytrzymuje... Ale mam pomysla. Skrzypce mam z Polski sciagniete, trzba im dusze wstawic bo wypadla, i... zaczna grac. Dawno nie gralam, wiec efekty beda specjalne. On tego dlugo nie wytrzyma nawet w swoich sluchawkach - mam koncertowy instrument.

reklama
Kasia mój mąż jak ostatnio kupował prezerwatywy to samo powiedział :-p Że do czego to doszło, żeby on ponad półtora roku po ślubie gumy kupował jak nastolatek :-p No niestety żeby nie poronienie żadna z nas by ich nie potrzebowała :-( A jeśli chodzi o podjęcie pracy myślę że podjęłaś dobrą decyzje!!

Elka niech ten małpiszon się leje z Ciebie i odchodzi wredota jedna!!

Kłaczek dzwon nie brudz sobie rąk tymi zółtkami... No cyrk masz tam u siebie. Współczuję naprawdę bo ile tych awantur można przeżyć :no:

Do góry