enya81
Fanka BB :)
do__ti - jak to mówią jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził, wybierz imię takie, jakie podoba się Tobie i mężowi (ale zwłaszcza Tobie ;-)), a jak się już urodzi to babcia się tak w niej zakocha, że żadne imię nie będzie jej przeszkadzać. trzymam kciuki za wyniki, będzie dobrze!!!
Elka_30 - ooo dyskoteka, super sprawa, tak trzymaj, działa i na ciało i na duszę :-)
aniii - cieszę się że u Ciebie wszystko ok, co do tego apetytu, to dopóki nie przekłada się on na za dużą wagę, to chyba nie powinnaś się tym przejmować. życzę powodzenia w rozmowie z szefem, możliwe że wcale się nie masz czego obawiać i że podejdzie do tego ze zrozumieniem i profesjonalizmem - tego Ci życzę!!!
enya81 - ja właśnie lubię jak się tak włosy błyszczą po szamponie koloryzującym i są takie mięciutkie. trzymam kciuki za Wasze starania &&&&&&&&
kłaczek - ło matko... ci chinole to jacyś idioci, mam nadzieję, że się wszystko skończy dobrze i nie będą już Was nękać
As - ale jesteś dzielna!!! u Ciebie to już teraz będzie tylko lepiej :-):-):-)
Gatto - niektórzy taki stan nazywają depresją pourlopową, na szczęście po kilku dniach pracy mija
karola1388 - mi lekarz powiedział, że możliwe że odstawimy clexane w 20 tygodniu, ale nie dopytałam go od czego to uzależnia. wierzę że jeśli podejmie taką decyzję, to nie będzie ona zagrożeniem dla ciąży. co do boleści po jedzeniu to mi się wczoraj zamarzyła młoda kapustka i później cały wieczór mnie skręcało. fajnie że macie już tyle ciuszków.
angel_ - może to taki poniedziałkowy dół, co? jutro będzie lepiej!
zjola - trzymam kciuki żeby małpiszon nie przyszedł &&&&&&&
basia sz - zdrówka życzę i udanego wyjazdu, nie daj się chorobie!!! ja właśnie planuję zakup kwiatków na balkon i już się nie mogę doczekać
ja się ostatnio nie odzywałam, bo oczywiście cały czas miałam jakieś obawy i nie chciałam Wam marudzić. majówkę całą przeleżałam bo miałam przez tydzień krwawienia, które na szczęście już ustały. byłam w piątek u lekarza na usg genetycznym i jest wszystko w porządku a nawet lepiej, bo nie mam już krwiaka. ulżyło mi niesamowicie. czekam jeszcze na wyniki testu PAPP-a. a jako, że krwiaka już nie ma, to mogę się już trochę większą aktywnością fizyczną wykazać, ale nadal mocno na siebie uważać
pozdrawiam Was wszystkie gorąco i przesyłam odpowiednie fluidki :-):-):-)
Bett kochana a ja wiem że marudzę ale powiedz mi czy po drugim poronieniu robiłaś badania genetyczne??? Czy w ogóle lekarz coś Ci zlecił, czy wyszła Ci jakaś przyczyna??? Bo ja jakoś odpuściłam, ale wkurza mnie to że ten mój lekarz potraktował mnie jak przypadek statystyczny i nic...nawet mi luteiny nie dał na wszelki wypadek - zostało mi kilka tabletek luteiny którą przepisał mi na wyregulowanie @ i duphastonu ale to góra na jeden cykl. Znalazłam z polecenia kolejnego lekarza, ale na razie nie odbiera telefonów i nie mam jak się umówić
As zajebiście że już w domu jesteście i wszytsko OK. Poświęciłaś dużo ale masz swój cudowny skarb w domu i bardzo się cieszę ze się udało!!! Teraz za nas trzymaj kciuki!!!
Karola zrobiłam te przeciwciała, ale czekam na wyniki. Genetyczne raczej odpuszczę, biorę na razie ten acard i zobaczymy. Mnie się właśnie zaczął okres płodny, mąż przyjeżdża w czwartek i mam nadzieję że na owu się załapie (przewiduję w piątek):-)A tak w ogóle to ja mam 165 i jeszcze rok temu ważyłam 55 kg i wcale się za małą ani za super chudą nie uważałam:-) Taką średnią bardziej. Mam dwie przyjaciółki z których jedna jest trochę wyższa ode mnie a waży ok 52 kg, a druga waży z 45 kg no ale jest sporo niższa ode mnie. Może dlatego tak mi się wydaje....Teraz jak ważę koło 60 kg to wydaje mi się że wielorybem jestem i tu mnie uwiera, tam mnie ściska...Od przyszłego tyg. zaczynam znowu biegać na fitness bo do sierpnia muszę 5 kg zrzucić. Chyba że będę w ciąży....Oby!!
Ja poczułam ruchy córki ok 20tyg ciąży ale ten termin to taki umowny był bo nie pamiętałam kiedy miałam @ i w ogóle nawet nie wiem kiedy w ciążę zaszłam. Urodziłam teoretycznie w 38 tyg ciąży ale mój poród rozpoczął się samoistnie i rozwarcie samo poszło i skurcze więc raczej to był ten czas:-)
Ostatnia edycja: