reklama
Emka, juz przywyklam. Na poczatku te jazdy kladly mi poczucie bezpieczenstwa, dostawalam drgawow jak tylko ktos w drzwi zapukal (a Anglicy lubia zadzwonic ale i tak zapukac i to soczyscie) - teraz to mnie po prostu wnerwia na zasadzie nie bedzie Chinczyk plul nam w twarz.
Martussia, leci - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - mam nadzieje ze doleci, mnie tu niepotrzebna.
Dulano, ja nadal nie twierdze ze wszystko co zolte to zaraza, ale te egzemplarze to akurat sie trafily perlowe. I zeby bylo smiesznie... Na policje dzwonila starsza kobieta, czego juz calkiem nie rozumiem bo ona jedna wydawala mi sie w tym burdelu normalna. Inna rzecz, ze jak Tomek mial jazdy z Chinczykiem, to mlodsza probowala meza/brata opanowac i uciszyc, a my mielismy jazdy glownie z nia wlasnie. Moze to zakazne?;-)
Do_ti, i tak trzymamy! Pieknie jest!
IZW, jeszcze bedziesz narzekac i marudzic jak to sie gruba zrobilas, jak ciezko chodzic, jak boli (za przeproszeniem) d... i jak dziecie okopuje Ci podroby. A potem urodzisz takie male, rozdarte i bedziesz je kochac nad zycie.
Aniii, wiem - sa jedyni w swoim gatunku.
Anulka, to zalezy od czego swedzi. Kora debu nie jest lekiem na kazda piczna dolegliwosc.
ZJOLKA NIE CZYTA ALE JA STARSZA OD ZJOLKI!
Martussia, leci - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - mam nadzieje ze doleci, mnie tu niepotrzebna.
Dulano, ja nadal nie twierdze ze wszystko co zolte to zaraza, ale te egzemplarze to akurat sie trafily perlowe. I zeby bylo smiesznie... Na policje dzwonila starsza kobieta, czego juz calkiem nie rozumiem bo ona jedna wydawala mi sie w tym burdelu normalna. Inna rzecz, ze jak Tomek mial jazdy z Chinczykiem, to mlodsza probowala meza/brata opanowac i uciszyc, a my mielismy jazdy glownie z nia wlasnie. Moze to zakazne?;-)
Do_ti, i tak trzymamy! Pieknie jest!
IZW, jeszcze bedziesz narzekac i marudzic jak to sie gruba zrobilas, jak ciezko chodzic, jak boli (za przeproszeniem) d... i jak dziecie okopuje Ci podroby. A potem urodzisz takie male, rozdarte i bedziesz je kochac nad zycie.
Aniii, wiem - sa jedyni w swoim gatunku.
Anulka, to zalezy od czego swedzi. Kora debu nie jest lekiem na kazda piczna dolegliwosc.
ZJOLKA NIE CZYTA ALE JA STARSZA OD ZJOLKI!
To jej nie mówZJOLKA NIE CZYTA ALE JA STARSZA OD ZJOLKI!
hahahaha agentki;-)Jak ktoś pytał moje córki ile mama ma lat to jak miałam 40 mówiły ,że 50 ,a teraz -pada odpowiedź dużo.. chyba jest na emeryturze bo nie pracuje :-)
angel_
rośnij skarbie .... :)
dziewczyny a ja wam powiem ze kochana zjolka chyba wysyla do mnie @ bo mam cos sutki wrazliwe i brzuszek jakos tak pobolewa.A moj M zamiast zemna baraszkowac poki nie przylazł malpioszon to grzebie w garazu.No ja nie wierze........a potem jak jestem niedysponowana to łazi za mnną jak pies z podkulonym ogonem
reklama
no lulu , agenciary małeJak ktoś pytał moje córki ile mama ma lat to jak miałam 40 mówiły ,że 50 ,a teraz -pada odpowiedź dużo.. chyba jest na emeryturze bo nie pracuje :-)
Mój to sie tylko pyta,, a za twoich czasów to czekolad nie było w sklepie??a to co ty robilas jak nie było komputera?w gume skakałaś?
tak , skakałam , co sie z majtek wyciągo to sie związało i guma była
Angel zawsze ty mozesz pójć do garażu i mężusia zaskoczyć