reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Emka, juz przywyklam. Na poczatku te jazdy kladly mi poczucie bezpieczenstwa, dostawalam drgawow jak tylko ktos w drzwi zapukal (a Anglicy lubia zadzwonic ale i tak zapukac i to soczyscie) - teraz to mnie po prostu wnerwia na zasadzie nie bedzie Chinczyk plul nam w twarz.
Martussia, leci - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - mam nadzieje ze doleci, mnie tu niepotrzebna.
Dulano, ja nadal nie twierdze ze wszystko co zolte to zaraza, ale te egzemplarze to akurat sie trafily perlowe. I zeby bylo smiesznie... Na policje dzwonila starsza kobieta, czego juz calkiem nie rozumiem bo ona jedna wydawala mi sie w tym burdelu normalna. Inna rzecz, ze jak Tomek mial jazdy z Chinczykiem, to mlodsza probowala meza/brata opanowac i uciszyc, a my mielismy jazdy glownie z nia wlasnie. Moze to zakazne?;-)
Do_ti, i tak trzymamy! Pieknie jest!
IZW, jeszcze bedziesz narzekac i marudzic jak to sie gruba zrobilas, jak ciezko chodzic, jak boli (za przeproszeniem) d... i jak dziecie okopuje Ci podroby. A potem urodzisz takie male, rozdarte i bedziesz je kochac nad zycie.
Aniii, wiem - sa jedyni w swoim gatunku.
Anulka, to zalezy od czego swedzi. Kora debu nie jest lekiem na kazda piczna dolegliwosc.
ZJOLKA NIE CZYTA ALE JA STARSZA OD ZJOLKI!:-D:-D:-D

Jak ktoś pytał moje córki ile mama ma lat to jak miałam 40 mówiły ,że 50 ,a teraz -pada odpowiedź dużo.. chyba jest na emeryturze bo nie pracuje :-)

dziewczyny a ja wam powiem ze kochana zjolka chyba wysyla do mnie @ bo mam cos sutki wrazliwe i brzuszek jakos tak pobolewa.A moj M zamiast zemna baraszkowac poki nie przylazł malpioszon to grzebie w garazu.No ja nie wierze........:szok:a potem jak jestem niedysponowana to łazi za mnną jak pies z podkulonym ogonem:-D:-D:-D

reklama
Jak ktoś pytał moje córki ile mama ma lat to jak miałam 40 mówiły ,że 50 ,a teraz -pada odpowiedź dużo.. chyba jest na emeryturze bo nie pracuje :-)
no lulu , agenciary małe:-D

Mój to sie tylko pyta,, a za twoich czasów to czekolad nie było w sklepie??a to co ty robilas jak nie było komputera?w gume skakałaś?

tak , skakałam , co sie z majtek wyciągo to sie związało i guma była

Angel zawsze ty mozesz pójć do garażu i mężusia zaskoczyć

Do góry