reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej, hej Kobietko!jak faje?????MAM NADZIEJE ZE NIE KOPCISZ???gatto pisala ze wielki nos , czyli ja, czuwa, i cos w tym jest bo ja wielki nos to mam , smieje sie ze jak samolot, pas startowe a po bokach skrzydelka , ale mi sie wyrwalo z tym pasem startowym , mialam na mysli ta dluga czesc samolotu:rofl2:

Zjolka no malo , malo tylko mnie sie czasami myli co z czym sie je:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Zajrzałam bo dziewczyny na odskoczni podniecają się pisaniem na 2 wątkach :-)
Gatto jesteś z Krakowa? Ja mieszkam jakieś 20 minut od Krakowa (w stronę Zakopanego). Orientujesz się może w Krakowskich ginekologach?
Ja chodzę do Jankiewicza - pracuje w Narutowicza - tylko nie wiem czy we wszystkich sprawach jest dobry, zależy z czym chcesz iść do ginekologa? Teraz też "odkryłam" ginekologa na NFZ na ul. Rusznikarskiej - dr. Krzysztof Kij - dał mi skierowania na hormony, zrobił usg, wiem że z tym czasami kiepsko jest. Moja koleżanka jest w ciązy i chodzi do kobiety na 29 listopada - nie pamiętam nazwiska - później napiszę :-)

edit: już mam Małgorzata Kołacz http://ginekologiczny.eu/

Ostatnia edycja:
jak tam dziewuszki?:-) ja to dzisiiaj mam zpozniony zaplon chyba 2 godz myslalam co zrobic na obiadek,mialam ochote na zupke i wymyslilam z pomoca synusia, mama zrob dzisiaj zupke czerwona:-D i voila robie zupke buraczkowa:rofl2:
Dziewczyny jak mam pytanko jak dodajecie te suwaczki???? bo patrze patrze i nic...:-D jak wiecie to nigdy nie bywalam na forum i nie mam zielonego pojecia gdzie a nie chce na robic diabelstwa.Nie kupilam dzisiaj fajek bo jak mowilam kobietce22 ze jak jej sie uda a idzie jej dobrze to ja tez rzucam wiec slowo sie rzeklo.Chcialabym jutro dodac suwaczek zeby miec motywacje no i bardzo bym prosila o wasze wsparcie:-)

Ilii nie znam niestety nikogo wartego polecenia....ale widze, ze juz anastazja ci cos niecos napisala :) Ja chodzilam do jednej babki, ale za jasny gwint nie moge sobie przypomniec jak sie nazywala:eek:

Dziewczyny jak mam pytanko jak dodajecie te suwaczki???? bo patrze patrze i nic...:-D jak wiecie to nigdy nie bywalam na forum i nie mam zielonego pojecia gdzie a nie chce na robic diabelstwa.Nie kupilam dzisiaj fajek bo jak mowilam kobietce22 ze jak jej sie uda a idzie jej dobrze to ja tez rzucam wiec slowo sie rzeklo.Chcialabym jutro dodac suwaczek zeby miec motywacje no i bardzo bym prosila o wasze wsparcie:-)

Ja robie tak, ze montuje sobie suwaczek na jakiejs stronce (stronek suwaczkow jest od groma), kopiuje kod i wklejam go w EDYCJA SYGNATURY. Znajdziesz ja jak wejdziesz na panel kontrolny swojego profilu po lewej stronie. Oczywiscie potem kliknij ZAPISZ :)

zjolka no tak myslalam,ze o seksowanko chodziło:tak: sluchaj ja ci napisze tak: my do tej pory kochalismy sie moze ze4,5 razy,ale to tak sami podjelismy decyzje ja sie gina nie pytałam czy mozemy...generalnie jest duzy strach i przyjemnosc troche mala:sorry: generalnie nie szalelismy i trwało to krotko jakos tak oboje mamy meeeega chetke chociaz ja i tak juz mniejsza niz wczesniej,ale maz ogromna tylko on rozumie i sam sie boi zeby sie czaem nic nie stało.do tej pory czasem probowalismy,ostatnio meza nachodzi,ale nie wiem czy te sex nie zwiekszy napinan brzucha??? nie wiem...decyzja o kochaniu sie w zagrozonej jakby nie patrzec ciazy powinna nalezec do gina i w duzym stopniu do was czy strach nie zwyciezy nad przyjemnoscia...u nas to jest 50/50...u meza przyjemnosc i strach,a u mnie strach i przyjemnosc i o...teraz niby podjelismy decyzje o tym,ze juz nie bedziemy sie kochac,ale nie wiem jak to sie skonczy...:cool: gatto ja zawsze lubiłam miec ladnie w domku,po swojemu itd,a teraz mam poprostu wieksza motywacje:tak: anulka16 kurde widzisz ja rzuciłam papierochy prawie 3 lata temu,a obgryzac paznokci nie moge przestac:no::wściekła/y: wiem,wiem to wstyd,ale co poradzic???? to moja zmora...tak zazdroszcze dziewczyna o pieknych długich paznokciach,a ja mam połki w dodatq zniekształcone palce przez to obgryzanie:wściekła/y: probowałam juz tysiaca metod i nic...kilka razy udało mi sie zapuscic i nawet pomalowac itd,ale nie na długo...

karola mialam ten sam problem od kiedy pamietam obgryzalam paznokcie.Wszyscy na mnie wrzeszczeli ze nie mam juz co obgryzac i czy maja mi dac swoje od stop heheeh:-Dstosowalam odzywki jakies smierdzace i tak nie pomoglo,gdy tylko pojawil sie jakis problem to odrazu ciachalam paznokcie nawet jak mialam ladne i dlugie.Teraz w koncu sie wkurzylam i zapuscilam,wypilowalam ladny ksztalt i jadlam tabletki na wlosy i paznokcie i powiem ze sa o niebo mocniejsze.bo wiadomo czym wiecej obgryzasz tym plytka slabsza mi sie az wyginaly:-(aaa i mam jeszcze super utwardzacz.Ja chce rzucic palenie i dodac suwaczek wiec i moze ty dodaj alle nie obgryzam paznokci,to sie da tylko trzeba sie pilnowac bo nawyk niestety zostaje:(
gatto kochana jestes dziekuje moze jutro wstawie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Karola tak podjadać paluszki swoje
zjedz coś bardziej odpowiedniego ;))))))))))

mój M też ma z tym problemy, ja nie mogę jak skubie i gryzie
a ja za to nie muszę martwić się o moje paznokietki, same rosną, długaśne, piękne ino nie trawię teraz zapachu lakieru więc są takie naturalne

dziecko pojadło już nie wierci się i kopie
dobre było, ale się skończyło

Wczoraj odwiedziłam kumpela która mi poopowiadała co i jak ze szkrabem - mają takiego kilkunastomiesięcznego
co powinnam kupić itp, a ja taki laik, poza tym to wszystko wydaje mi się takie odległe i w ogóle, a jak zaczęłam szukać w necie wózeczka i łóżeczka to już mnie kark boli od przeglądania :)))))))))

Do góry