reklama
karola1388
Poprostu żyj...
chwile mnie nie bylo,a tu juz 3 strony do ogarniecia zjolka fajne podejscie lekarza,ze odrazu chce nad wszystkim czuwac.super.gatto ja tez bardzo lubie urzadzac mieszkanie,a co do firanek to ja wprawdzie mieszkam na 4 pietrze i przede mna od strony salonu nie ma bloku-jest biedronka,a od drugiej przedszkole,ale niskie,ale i tak mam wszedzie krotkie firanki,bo tak bez to jakos dziwnie.teraz planujemy zakup rolet do sypialni,bo jak sie dzidzia urodzi to tam bedzie miala swoj kacik razem z nami i dzis juz ustalalismy jakie meble trzeba bedzie wyniesc zeby wszystko sie zmiesciło,troszke odmalowac sufit,bo na scianach sa panele i kuchnie chcemy odremontowac,bo jest w opłakanym stanie...pomalowac sciany-wymysliłam sobie taki amarantowy kolor w kuchni,bo mam mala,ale mam 3 okna i jest bardzo jasno wiec mysle,ze bedzie ładnie.szafki sa z przed wojny,ale wiecie jak nie nasze mieszkanie to ich nie wywale i nowyc nie kupie,ale wymysliłam,ze kupimy ładna okleine pod kolor scian i szafki nabiora nowego wygladu.uswiadomiłam mezowi,ze zostaly juz niecale 4 miesiace wiec musi sie wziasc kiedys za to
a ja juz zostałam sama,mezulek do pracy pojechał i do 21ej go nie bedzie...zanudze sie...ogladałam dzis pogode i mowili zeby wytrzymac do konca kwietnia,bo wlasnie pod koniec tempki maja skoczyc nawet do 27stopni i wekeend majowy tez ma taki ładny byc.
a ja juz zostałam sama,mezulek do pracy pojechał i do 21ej go nie bedzie...zanudze sie...ogladałam dzis pogode i mowili zeby wytrzymac do konca kwietnia,bo wlasnie pod koniec tempki maja skoczyc nawet do 27stopni i wekeend majowy tez ma taki ładny byc.
Elka_30 a dopatrzyłaś się kiedyś czegoś ciekawego???
hmmmm jak narazie nie ale jeszcze wiele przede mna;-)
Dopiero 25 dni od zabiegu...wiem ze jeszcze jest czas ale cos mnie strzelaprzyjelam ze @ bedzie takjakby momentem przelomowym i potem bedzie juz tylko lepiej:-)elka30 ile juz czekasz na @ ?
Nooooo ja przyjme wszystkie niechciane malpiszony i to za darmo i z pocalowaniem reki;-)Małpiszon ma pójść do Elki. Ona jest potrzebująca.
Karola - a ja bym mojego wysłała gdzieś, bo po sobie w chałupce depczemy. No chociaż dzisiaj idzie na angielski a w czerwcu leci do Japonii na 5 tygodni. Odpocznę sobie troszkę od niego a jak się za sobą stęsknimy, to dopiero będzie bal
Elka - dawaj łapkę, będę całować
Elka - dawaj łapkę, będę całować
Emy
Fanka BB :)
IZW nawet nie wiesz jak się z wami cieszę. sama mam ochotę wszystkim powiedziec, że w ciąży jestes
no mężowi już powiedzialam.
Ucałuj ode mnie Bibianke!
wiesz co zjolcia? czytalam ostatnio, ze takie plamienie kilka dni przed to moze byc albo implantacyjne albo wynikające z niskiego poziomu progesteronu. ja tez tak mam i trochę się zmartwilam, wypytam ginka czy to wlasnie od tego
buziaki dziewczyny!
milego dnia
no mężowi już powiedzialam.
Ucałuj ode mnie Bibianke!
Angel - jak nie dostanę plamień, to w piątek testuję. U mnie plamienia niestety zawsze oznaczają nadchodzącą @. tak też było w zeszłym miesiącu, chociaż mnie małpiszon długo zwodził
wiesz co zjolcia? czytalam ostatnio, ze takie plamienie kilka dni przed to moze byc albo implantacyjne albo wynikające z niskiego poziomu progesteronu. ja tez tak mam i trochę się zmartwilam, wypytam ginka czy to wlasnie od tego
buziaki dziewczyny!
milego dnia
...ogladałam dzis pogode i mowili zeby wytrzymac do konca kwietnia,bo wlasnie pod koniec tempki maja skoczyc nawet do 27stopni i wekeend majowy tez ma taki ładny byc.
Fajnie, bo mam w planie 29-go wyladowac na polskiej ziemi
Zjolka i Elka zdecydujcie sie, kto ma komu lapke calowac
Emy - implantacja odpada, bo to jest do 3 dni przed @, więc za mała odległość a progesteron już kilka razy badałam i mam w normie. I bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze. Może taka moja uroda?
Elka - w sumie racja , ale ja cię chętnie wycałuję, byle byś tą cholerę sobie wzięła na najbliższe 9 miesięcy
Gatto - przylatujesz na wczasy? Decyzja pewnie wkrótce zapadnie
Elka - w sumie racja , ale ja cię chętnie wycałuję, byle byś tą cholerę sobie wzięła na najbliższe 9 miesięcy
Gatto - przylatujesz na wczasy? Decyzja pewnie wkrótce zapadnie
Ilii
Zaangażowana w BB
Zjola, ja też myślę (tak jak moja przedmówczyni Angel_), że najlpiej jest o tym nie myśleć... Wiem, że to bardzo trudne bo sama nie raz starałam się nie myśleć i wiem, że bardzo ciężko z tym w praktyce.. Ale coś w tym jest... Ja się starałam przez prawie rok. Były miesiące kiedy kochałam się z mężem codziennie przez cały cykl i NIC. Natomiast teraz w styczniu pomyślałam, że może lepiej się teraz wstrzymać, żeby termin porodu nie przypadał na zimę, przeczekać z 3 miesiące i dopiero wziąć się za "robotę". W tamtym cylku współżyliśmy 2 razy z czego pierwszy był zaraz po miesiączce a drugi w dni płodne. I bardzo wielkie było moje zaskoczenie, że się udało !!! Szkoda tylko, że tak się to skończyło...:-(
reklama
co to to nie ja moge sie zaopiekowac tylko na max 3 miesiace a na pozostale 6 chetnie pomoge wyslac ja w kosmos albo jeszcze dalej:-)Elka - w sumie racja , ale ja cię chętnie wycałuję, byle byś tą cholerę sobie wzięła na najbliższe 9 miesięcy