reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Elka_30 - też bym tak chciała bez firanek, niestety mieszkam przy ulicy i wszystko byłoby widać :szok::tak:;-)

no tak to jest problem...sama jak przechodze kolo takich okien przyulicznych czy przychodnikowych to sama odruchowo zagladam:zawstydzona/y:ale podgladacz za mnie:-p

Pati daj znac jak poszlo na usg...trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze!!!

Ostatnia edycja:
reklama
no tak to jest problem...sama jak przechodze kolo takich okien przyulicznych czy przychodnikowych to sama odruchowo zagladam:zawstydzona/y:ale podgladacz za mnie:-p

Nie no u mnie tak tragicznie nie ma, że da się zaglądać prosto z chodnika :laugh2: jest na szczeście ogrodzenie i podmurówka, także okna są troszkę wyżej ale wiadomo wieczorami przy zapalonym świetle wszystko widać, że nie trzeba specjalnie kukać :sorry: a najgorzej to w zimie kiedy ciemno robi się już po 16oo :laugh2:

Elka_30 a dopatrzyłaś się kiedyś czegoś ciekawego:laugh2::laugh2:???

hej kobietki:) to zaczynamy nowy tydzien wraz z nim nowe nadzieje na lepsze jutro:-) odnosnie prasowania to ja tez nigdy nie moge sie zabrac ale jak zaczne to smigam jak odrzutowiec:-D
zjola testujesz w tym tyg?
kwiatuszek nie martw sie kochana @ sie skonczy i na nowo staranka;-)
elka30 ile juz czekasz na @ ?
a u mnie wyglada to tak.Dziwnie mnie jakos brzuch pobolewal ,wczoraj mialam sluz z domieszka krwi myslalam ze dostane @ a tu rano nic tylko szklisty sluz tak jakby plodny aj babki ja juz sama nie wiem co sie dzieje.Ale sie nie martwie jak bedzie miala przyjsc do przyjdzie:-) pozdrawiam wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!
odnośnie podgladaczy to u mnie ich pelno jest moj blok a przednim nastepny wiec musze miec zaslonki.Niestety i tak nie mozna pohulać nago ach ci podgladacze:-p

Ostatnia edycja:
Angel - jak nie dostanę plamień, to w piątek testuję. U mnie plamienia niestety zawsze oznaczają nadchodzącą @. tak też było w zeszłym miesiącu, chociaż mnie małpiszon długo zwodził :(

ja nigdy nie plamilam przed odrazu przychodzila ale teraz nie wiem jak bedzie.
trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&& zeby ten malpiszon sobie odpuscil i poszedl w las a nie do Ciebie :-D

Małpiszon ma pójść do Elki. Ona jest potrzebująca. Ja zawsze plamię przed @ a podczas moich trzech ciąż nie plamiłam ani razu. Czasami myślałam, ze może jednak, to nie jest ściśle związane u mnie z @, ale jak na razie zawsze po plamieniu jest @ a staramy się już 3 i pół roku i zawsze to samo :(

zjola moze postaraj sie nie myslec.Ja tez tak mialam bardzo chcialam byc mamusia sluchaj kochalismy sie z rok i nic....
w końcu sie poddalam i mowie jak bog da to bede w ciazy,zajelam sie soba praca itd....przestalam totalnie myslec a moze teraz sie uda.I gdy sie tego nie spodziewalam to bylam w ciazy a czekalam na @. I okazalo sie ze to 8tydz myslalam ze spadne z krzesla:szok:
Moj ginek mowil ze psychika tworzy blokade jak sie bardzo chce byc i hormonki juz nie dzialaja jak trzeba.
Wiem ze to spory czas na pewno juz sie wsciekasz ale spróbuj chociaz troszke sobie odpuscic nie myslec....
Mam nadzieje ze teraz ci sie udalo:-)

Ostatnia edycja:
Angel - z tym, ze ja po drodze dwa razy straciłam ciążę a teraz miałam zrosty. na razie wszystkie przeszkody usunięte a nastawienie, jak na razie nie przeszkadzało, tylko dzieciaczki odeszły.

zjola to fakt wiec teraz na pewno sie uda:-) a moze juz sie fasolka rozwija w tobie tylko jeszcze potwierdzisz i bedzie super.
Zycze ci tego z calego serca bo wiem jak wszystkie pragniemy malenstwa.Czekam od ciebie na dobre wiesci;-)

reklama
Do góry