reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Emka ja tez ide na krzywy ryj :) do tesciow na Wielkanoc i do znajomych na II dzien :) Jutro bedzie "chrzest" nowego mieszkania :) zrobie paste i bedzie :happy:

Myszka, o jak dobrze, ze tu jestes!! Pokazuj swoim suwaczkiem, ze mozna :happy: i absolutnie nie wspominaj o "chmurce" :baffled: Ja generalnie jestem anty-papierosowa, nienawidze i dopinguje kazdego, zeby przestal (nawet jesli rada mialoby byc szczypanie sie w tylek)

Klaczek wy to tak pomiedzy Wielkanoca katolicka a ortodoksyczna wypadniecie :-p

reklama
:-p
Emka, albo padniete jak muchy po tych wszystkich przed-swiatecznych przygotowaniach. Zamiast nagotowac tuzin jaj (bo to w koncu jajcane swieta) to one nawymyslaly babeczki, makowce, salatki i inne takie :happy:

nie, jajca ino bede jadla , a wiesz jak sie pierdzi jak sie za duzo ich zje:-p

Ostatnia edycja:
ha ha i smierdzaco i glosno :-Djeju ja zmykam spac bo cos czuje ze za chwile bedziemy robic rozpierdziuche,dobrej nocki bebory,seksujcie sie ile wlezie, ciekawe czy zjolka na lampie wisi nie?pa pa buziaki , do jutra

Rany 2 dni mnie nie było a tu tyle czytania...
czytam was a S. sie pyta czy ja kawały tam podczytuje, że się tak chichram. Ja mówię, że nie, że to ciąża po poronieniu a on że chyba te babskie hormony tak nam skaczą:-)

Kłaczek ja mieszkam w Southampton i zastanawiałam sie co to za krzyki słyszę a to Karol o banana się dopomina :laugh2:

Dziewczynki życzę wam na te Święta spokoju ducha, pysznego jedzonka i rodzinnej atmosfery ale przede wszystkim NADZIEI - na to, że wszystko będzie dobrze i że jeszcze wszystkie będziemy tulić nasze zdrowe skarby.
Lena wiem jak trudne bedą dla Ciebie te święta, ale trzymaj sie jakoś kochana. Zobaczysz jeszcze będziesz szczęśliwa. Życzę ci dużo siły!

Ja też na krzywy ryj :) na święta nie gotuję nic! Jadę do siostry na gotowe a teraz mam u siebie rodziców, więc mama szaleje w kuchni :) bosko:tak:

klaczek, dzieki.
Karolek super chlopak! a najbardziej podobaja mi sie jego wlosy.

angel witaj! dziewczyny juz wszystko powiedzialy na temat kwasu foliowego, wypada bra przez 3 m-ce przed staraniami.

Babeczki, Wesołych Świąt wam życzę!
Może zając prezencik podrzuci?

buziaki!

Idę przy mężu poleżeć, od 3 dni niedomaga. wysoka gorączka, biegunka. jakas wirusowka, mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej

Załączniki

• easter bunny.jpg
    easter bunny.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 20
witam z rana :-)

emka dziekuje bardzo za swiatelko dla mojej Kroszynki :-) u mnie wystapil przedwczesny porod z niefajnym przebiegiem... generalnie szpital dal ciala (ale o tym moze po swietach, teraz nie czas na smecenia ;-)) zyjemy dalej i pracujemy zeby zajsc :-) ostatnio tak nam poszlo, ze przerwe zrobilismy sobie w najlepszym momencie... i tak dzien przed plodnymi i wznowilismy roboty dzien po :-D to sie nazywa BHP na robocie :-D. No ale w tym miesiacu chip antybaby wylaczony i zobaczymy jak nam poszlo ;-).
Emy mojemu tez cos zdrowko podupadlo... moze to dlatego, ze za duzo uzywany?:cool::-D na marginesie duzo zdrowka dla Twojej drugiej polowki :-)

Klaczku no to faktycznie chlopisko juz sie robi, to cos jak z moim (tylko nieco starszy) raz je jak najety, a potem mowi ze jest za gruby i trzeba go ganiac do jadla (ma 185cm i 65kg, wiec jak dla mnie za malo kg tak z 10 musze go podtuczyc:-D)

reklama
Kochane moje!
Wiem, że ostatnio nie udzielam się za bardzo, ale jakoś nie potrafię się z tym wszystkim ogarnąć
Niemniej jednak wiedzcie, że pamiętam o Was i bardzo często o was myślę...
U nas wszystko w porządku...
Wojtuś rośnie jak na drożdżach (waży już 5100)
D od wtorku zaczyna pracę na lotnisku
Kacper powoli przygotowuje się do I Komunii
A ja? ścięłam włosy na króciutko i troszkę zmieniłam kolor
Poza tym staram się być perfekcyjną panią domu, ale mi to nie wychodzi
unhappy.gif

Na te nadchodzące święta życzę Wam, moje kochane, wszelkiej pomyślności...
Pogody ducha, łask od Zmartwychwstałego Pana,
Staraczkom - szybkiego spełnienia i "owocnych" nocy
wink2.gif

Czekającym na starania - cierpliwości i wytrwania
A pozostałym - spełnienia wszystkich marzeń... (no, może nie wszystkich, bo jak spełnią się wszystkie, to o czym potem marzyc? a życie bez marzeń jest puste)
A... no i zapomniałabym mokrych jajek dla waszych mężów

A to buziaki od Wojtusia dla e-ciotek na święta

Do góry