reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kobietka może nie będzie tak źle u tego zębologa :)
U mnie są święta, bo mama jest po operacji i z siostrą nie chciałyśmy jej obciążać, a że ja mam większe m niż siorka to padło na mnie. Przygotowaniami dzielimy się na pól. No ale będzie 10ciu ludzia :D więc trzeba ich nakarmić ;)

Duncus ja nie mam pojęcia ale mnie kilka razy kłuło w okolicach serca, ale ja nerwusek jestem :D straszny, więc myślę, że to nerwobóle

Aniii nie martw się może się odnajdziesz w czyjejś odpowiedzi i wtedy napiszesz personalnie, a póki co pisz co u Ciebie - też się miło czyta ;)
I jak wizyta???
Dobre :))))) no to ja jestem z tych Bożych osiołków :D

oooo raaaany!!! Lena baaardzo przytulam...trzymaj się kochana....rany to takie przykre...domyślam się co teraz przeżywasz...bardzo, ale to bardzo przytulam...

Lena bardzo mi przykro:no: swiatełko dla synka
[*]
Do_ti to razem jesteśmy z tych Bożych osiołków:-)
u nas kolejny dzień starań. jakos nie nastawiam się że coś z tego wyjdzie. Co ma być to bedzie...

Ja tez niestety zaliczam sie do Bozych osiolkow :))

Kwiatuszek wyluzuj sie i na pewno przyjdzie, jak nie teraz to pozniej. Co ma wisiec nie utonie.... :) Trzymam kciuki :)

Hej Kochane, ja wczoraj byłam u ginekologa. Innego niż ostatnio. Facet wykazał się wielką wrażliwością na moje problemy i byłam tym szczerze zaskoczona :) zawsze to poczucie, ze komuś zależy żeby pomóc pomaga. 5 dnia cyklu mam zrobić poziom hormonów z racji na moje długie cylke (37-40 dni). Powiedział też, że mógłby mi zrobić różne badania na bakterie ale woli dać mnie i mojemu mężowi od razu antybiotyk, który przeczyści nasze organizmy z bakterii (a nawet jakby nie było, to nie wpływnie na pewno negatywnie). Starana mogę zacząć dopiero od 1 czerwca :( dla mnie to mega okropnie długi czas, choć wiem, że niektóre z Was muszę odczekać dużo więcej :(... Może wykorzystam to na spalenie zbędnej tkanki tłuszczowej :) będzie przynajmniej pożytek. Mam tylko taki mały problem, że tabletek anty mój organizm nie toleruje a gumek nie toleruje moja psychika, czuję się po prostu niekomfortowo :/ więc nie wiem jak to rozegrać. Do tej pory używałam urządzenia LadyComp ale po ostatnich zdażeniach nie miałam ochoty go używać i się rozregulował i musi minąć troszę czasu zanim znowu się "wgra" w mój cykl.

Pozdrawiam Was gorąco ;-)

witajcie.
nie czytam ,a jedynie daję znak ,że my trwamy dalej.
jutro będzie 33 tc.
To cud ,że tak długo trwamy w dwupaku.
Marzymy jeszcze o tygodniu może dwóch....

pozdrawiam
Aneta z Karolinką.

reklama
Do góry