Trzynastka
Zaciekawiona BB
As kciuki masz zapewnione &&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i tego sie trzymajmy !zresztą kazdy człowiek powinien rano dziękowac za to ze sie obudził a wieczorem prosic o spokojny sen , ale nam sie wydaje ze to tak wszystko musi być. Ja pamiętam jak mojemu znajomemu zginął syn i on jak sie dowiedział wsiadł w samochod i chciał sie zabic , dosłownie , jezdził pod prąd stwarzał sytuacje zagrazajace zyciu i pamiętam jak po paru latach p[owiedzial ze nie potrafił skręcic tak aby uderzyć w drzewo bo za kazdym razem KTOŚ odbijał kierownicą.Jeden chce skonczyc ale nie jest mu to pisane w tej chwili i tyle , z kolei matka oddałaby wiele aby nie stac nad pomnikiem dziecka (zresztą sama wiesz najlepiej), z jakiegos powodu dzieją sie te rózne rzeczy , zdarzaja sie cuda .... Nie wiem czy tera napisa;lam na temat ale jakos mi tak ulzyło.
igusiad
a czy ty tutaj jeszcze zagładasz????
Mrowka , Czarna przywołuje Was do porządkuzadlądasz mialo byc a nie zagladasz