Emy
Fanka BB :)
Witam dziewczynki!
Widzę że tu wysyp fasolek, to dobrze, bardzo dobrze. trzymam za was kciuki
zjolciu a za ciebie w szczególności.. glowa do góry nie przejmuj sie wiekiem, moja mama urodziła mnie majac 42 lata 30 lat temu... moze wtedy to bylo niespotykane, ale teraz to duzo ludzi grubo po 30 zaczyna myslec o slubie a o dziecku przy 40-tce.
Będzie ok, tylko nie mysl o tym za bardzo bo sie jeszcze zablokujesz
tak naprawde nigdy nic nie wiadomo...
jak zaszlam w ciaze z blizniakami mialam 25 lat, teraz juz prawie 30 na karku i dzieci brak
musimy sie pogodzic z losem i brac co daje
czyli nic innego czego teraz nie robisz!
glowa do gory!
anulka buziaki! brakowalo tu ciebie przez ten caly czas
Ja się wczoraj wybralam na hirurgiczne usuwanie ósemki (tej ktorej nie usunelam w tamtym roku bo w ciaze zaszlam) narazie mam wrazenie ze cesarka byla dla mnie lzejsza...
boli bo ząb byl mocno osadzony na nerwie, pol twarzy spuchniętej, biore antybiotyk, przeciwbolowe i rozkurczowe leki, bo szczęka mi się zaciska, mam nadzieję, ze jutro bedzie lzej
poza tym w niedziele byly moje urodziny, niezly sobie prezent sprawilam z tym zebem
pozdrawiam!
Widzę że tu wysyp fasolek, to dobrze, bardzo dobrze. trzymam za was kciuki
zjolciu a za ciebie w szczególności.. glowa do góry nie przejmuj sie wiekiem, moja mama urodziła mnie majac 42 lata 30 lat temu... moze wtedy to bylo niespotykane, ale teraz to duzo ludzi grubo po 30 zaczyna myslec o slubie a o dziecku przy 40-tce.
Będzie ok, tylko nie mysl o tym za bardzo bo sie jeszcze zablokujesz
tak naprawde nigdy nic nie wiadomo...
jak zaszlam w ciaze z blizniakami mialam 25 lat, teraz juz prawie 30 na karku i dzieci brak
musimy sie pogodzic z losem i brac co daje
zarodek najczęsciej się nisko zagniezdza po wczesniejszych zabiegach wykonywanych w macicy. Ja tak mialam z Jasiem, potem łożysko przodujące, ktore jesli sie nie podniesie wymaga cc, ale sie podniosło i w większosci przypadkow się podnosi, trzeba tylko duuuuzo odpoczywac, nie stac za długo i nic nie dzwigac zeby uniknąc plamien:--( powiedzicie mi moze ktoras wie dlaczego fasolka tak nisko sie zagniezdziła????
czyli nic innego czego teraz nie robisz!

agniesia, jestem z wami, ufam, ze będzie dobrzeWitajcie moje kochane....ja tylko w przelocie,bo mam taki bałagan w głowie...mam prośbę o modlitwę i wsparcie dla mojej mamusi,jest właśnie w trakcie operacji,poważnej operacji wycięcia wszystkich kobiecych narządów ze względu na duże zmiany guzowe....trzymajcie kciuki i pomódlcie się aby wszystko było dobrze....wieczorem napewno się odezwę...pozdrawiam i przesyłam buziaki,dziękuję za wsparcie-Aga
anulka buziaki! brakowalo tu ciebie przez ten caly czas
Ja się wczoraj wybralam na hirurgiczne usuwanie ósemki (tej ktorej nie usunelam w tamtym roku bo w ciaze zaszlam) narazie mam wrazenie ze cesarka byla dla mnie lzejsza...
boli bo ząb byl mocno osadzony na nerwie, pol twarzy spuchniętej, biore antybiotyk, przeciwbolowe i rozkurczowe leki, bo szczęka mi się zaciska, mam nadzieję, ze jutro bedzie lzej
poza tym w niedziele byly moje urodziny, niezly sobie prezent sprawilam z tym zebem

pozdrawiam!