reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kobietka22 dziękuję za wsparcie;) ja jeszcze ze staraniami muszę poczekać, nawet nie miałam jeszcze @ po zabiegu. Zobaczymy co mi lekarz powie;) Teraz jest troche lepiej o staranie się o dzidzie bo przekonałam męża żeby już nie wyjeżdżał do pracy za granice;) jest mi teraz cholernie potrzebny... Siostra cały czas mi tłumaczy że wszystko bedzie dobrze:) i musi być;)

reklama
Kwiatuszek- a robiłaś jakieś badania już?Ja tutaj znalazłam ogromne wsparcie po stracie i ty też się tutaj u bas szybko odnajdziesz:tak:
Karolcia- my Cię rozumiemy , podczytuję co tam u Was na wieściach i już nie mogę się doczekać kiedy do Was dołączę, na pewno będziesz już wtedy pełnoprawną rozpakowaną
:tak:

Tak robiłam. WZW typu C, Cytomegalie IgM, Toxoplazmoze IgM IgG, TSH, FT4, HBs-Ag i jeszcze jedno badanie przeciwciała kardiolipidowe czy coś w tym stylu. Nie pamiętam tamtej nazwy. jeszcze tylko tego wyniku nie mam, pod koniec tygodnia kazali mi dzwonić i pytać. Boje się tego wyniku bo podobno to jest choroba dziedziczna a dwie moje kuzynki ją mają. Pocieszam sie tym że obie mają dziecko:) ale przez swoje też przeszły...

Kwiatuszek- no to trzymam kciuki za dobre wyniki ,żebyś jednak tego nie miała:tak:
ja też muszę jeszcze wykonać kilka badań ,ale puki co zbieram bo na refundacje nie mam co liczyć.

Hmm zobaczymy jak to będzie. Ja za swoje badania zapłaciłam 250 zł + wizyta 100 + lekarstwo 100. Pójdzie na to trochę kasy ale nic nie jest ważniejsze od dziecka. U mnie w mieście dostać się do lekarza na NFZ to jest prawdziwy cud. Nawet na to nie liczę... Więc musimy z mężem zacisnąć pasa. mam jeszcze takie pytanie... Jak myślicie poczekać z zajściem w ciążę aż skończę szkołę? Jestem teraz na 3 roku i w czerwcu będę sie bronić. Boję się żeby dzidzi nie zaszkodził ten stres...

reklama
Hej dziewczyny!!!

Dostałam @ :)) po 33 dniach od por. I chyba zaczynamy się starać:rofl2: choć czeka mnie jeszcze wizyta w szpitalu po skończeniu @.

Do góry