reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki nie pisałam wcześniej ,żebyście się zbytnio nie denerwowały ,wystarczy ,że ja to robię ...:-D:-D:-D
Dziś o 14.40 mam USG połówkowe ,więc proszę o trzymanie kciuków.:tak::tak:

reklama
Dziewczynki nie pisałam wcześniej ,żebyście się zbytnio nie denerwowały ,wystarczy ,że ja to robię ...:-D:-D:-D
No to miałam nosa, bo od rana gdybam czy gdzieś mi uciekły wieści z połówkowego czy jeszcze nie było. No to trzymam kciuki. As76 pomódl się tam za mnie kiedyś przy okazji. :zawstydzona/y:

I ja za połówkowo mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&& :)

Anulka ....Fabianek wykapana mama :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewczynki...

Wczoraj pierwszy raz bez zabezpieczeń... myśl "niech się dzieje co chce"..
Dziś tu wchodzę i wiadomość o Kłaczku, że już po i wszytsko ok. , daje nadzieje...
A potem smutna wiadomość o Karoli, że znowu się nie udało sprowadziła mnie na ziemię..
Jak tu żyć?
Karola bardzo mi przykro... trzymaj się kochana :-(

Kłaczek oczywiście moje ogromne gratulacje..

Odebralam wynik bety ale nadal nie jest uspokojna :-(
W ciazy z aniolkiem temin @ mialam na 3.10 pospieszylam sie i 30.09 zrobilam bete i wyszlo 4 wiec brak ciazy no ale wynik dziwny pozniej bylyu nastepne testy i juz beta ladnie rosla. Dzis zrobilam i mam 1.74 czyli niby tez brak ciazy ale jak ja nie bylam w ciazy to wynik mialam z znaczkiem ">" a tu go nie ma. Mozliwe ze to wczesna ciaza i sie zagniezdza dlatego ta beta niska? no bo wynik jakis dziwny jest nie? no moze tez byc pozostalosc po aniolku no ale nie mozliwe by tak dlugo siedziala ta beta we mnie? co myslicie?

reklama
Bobobfrutek- nie wiem też co o tym myśleć , w przypadku tocznia beta się chyba długo utrzymuje , nie miałaś go?
Może idź po prostu do lekarza niech zobaczy co się dzieje.

Do góry