reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gosiulek- długo trwała ta@ bo nieraz w ciąży występują krwawienia w okolicy @ ,ale takie mało obfite, ja za Ciebie cały czas trzymam kciuki jak i cała reszta.

reklama
4 dni.Krócej niż zwykle...Test dzień wcześniej robiłam bo mnie strasznie głowa bolała i nie wiedziałąm czy mogę wziąć tabletkę.Wyszedł negatywny.
Dziękuję.Ja za Ciebie też cały czas.:-)

Kasiu mówisz 10 min, no w sumie licencjata to też coś około tego było jak się broniłam,ale teraz mam tak nierozgarniętego promotora,że jak się obronie to upije się szampanaem na miejscu;-)dogadać się z chłopem ciężko,ale cóż miejmy nadzieje,że wkońcu zakończę te studia:)))
Gosiulku mi też jest tak dziwnie po wyjściu tego oszustwa, skąd ta pani wyssała ten scenariusz,gotowe imiona całą oprawę,mitomanka jakaś...kurde przecież to forum to balsam na skołatane nerwy,popękane serducha...tutaj są łzy rozpaczy pomieszane z tymi ze szczęścia,tutaj kobieta składa się na nowo po zderzeniu z utratą swojej iskierki a nie zastanawia nad tym czy ktoś chce nas oszukać...jestem w ciężkim szoku,naprawdę...Gosiu ja widzę,że mamy podobnie cykl...ja @ dostałam w sobotę,ale przez kilka dni brudziłam tak na brązowo co zasugerowało niedomogę ciałka żółtego,muszę w drugiej połowie cyklu zbadać progesteron i prolaktynę,bo jak tak się sprawy mają to ja nigdy dzieciątka się nie dorobię...ach,a prawie na całą owulkę męża miałam w domciu,dzielnie działaliśmy i już miałam cień nadzieji,że jest szansa a tu klops...a teraz to ja juz sama się pogubiłam w tym moim cyklu,do ginekologa idę i zobaczymy co powie:*************buziaki

Aga no,podobny....i oby jeszcze się tak podobnie udało zaskoczyć...:-)
Trzymam kciuki...
U mnie raczej była normalna tylko krótsza ale ten ból brzucha..dziwne.

Ja bardzo sie przejęłam PPM(prawie podwójną mamą) i powiem że brakuje mi jej....Kurde:no:

Nanulika super wiadomości, że takiego lekarza znalazłaś - ciężko jest trafić na kogoś mądrego. Spiszę sobie od Ciebie listę badań i skonsultuję ją z moim nowym ginekologiem, bo mojego obecnego lekarza vel. "konowała" postanowiłam zmienić.
Zarejstrowałam się wczoraj do genetyka (na nfz) - wizytę mam w sobotę i do immunologa (też na nfz) - wizyta dopiero 26.04.2012!!! Koszmar!

.

josevina jakby Ci coś jeszcze doradził innego daj znać:)

Nanulika- to na super lekarza trafiłaś , fantastycznie zrobisz badania, może poznasz wroga i będziesz wiedziała z czym walczysz.
dokładnie tak, na to liczę! sama za siebie już chyba kciuki 3mam żeby było ok...

As - odpoczywaj , wierzę że wszystko będzie dobrze!!!

A tak swoją drogą to jestem bardzo zaskoczona wybrykiem prawie podwójnej mamy....pisała tak przekonywująco, to znaczy ja się nabrałam na te jej amerykańską historię,a jak to kłamstwo wyszło na jaw???
Buziaki dla Wszyskich

Mnie zastanowiło tylko jedno, pisala, ze daja jej fenoterol, z tego co wiem w USA podają yutopar (tak jak tutaj), ale przeciez nie będę w tym dłubać, moze w niektorych stanach tez maja fenoterol...
przykre to, ze ktos ma potrzebę wzbudzania zainteresowania przez wymyslanie tragedii na wlasny temat...
pozostaje wierzyc, ze jedynym kłamstwem byla jej lokalizacja

Dziewczynki, dziękujemy wam za wsparcie jeszcze raz...
Dzis bolą mnie wszystkie mięśnie... mąż twierdzi, ze to znak, ze zdrowieję... może...
wydaje mi się ze to dlatego, ze odstawiłam większość leków przeciwbólowych

Pomalu zaczyna dochodzić do mnie co się stało...
Martwię się o mojego męża, znosi to dużo gorzej niz wygląda, podobno ja tez... tym razem nie mam nawet siły na złosc i płacz..

Snił mu się dzisiaj Jasiek... szukał go, znalazł go w bardzo zatłoczonym miejscu, zaraz przy drzwiach...
czesc tato..
czesc synku, Co ty robisz tutaj sam i stoisz przy samych drzwiach?
Bo przyszedłem tutaj ostatni...
Przyszedłem po ciebie, chcę cie zabrac spowrotem do domu...
tato, ja nie chcę tam wracać
twoja mama na ciebie czeka, twoje rzeczy, twoje łóżko...
Mały się rozpłakał i zaczął powtarzac: ale ja nie chcę, ja nie chcę tam wracac...
- ale jest ci tu dobrze?
- tak, jestem szczęsliwy
usciskał go i odszedl, pomachal mu na pozegnanie...

A nasze blizniaki aniołeczki stały daleeko i spoglądaly na ten tłum ludzi, ktory szedl w jednym kierunku.
mam nadzieję, ze czekaly na moje malenstwo.

zjolcia wszystkiego najlepszego!

Gosiu, a może tak siknij sobie jutro rano??? Kto wie,kto wie...tak Ci powiem,że moja bardzo dobra koleżanka do 6 miesiąca nie wiedziała o ciąży...serio....była dość pulchną osobą dlatego brzuszka nie było widać a wzrost wagi jej nie przerażał a do tego regularnie miesiączkowała....Trzymam kciuki Gosiuniu tak bardzo trzymam kciuki za Ciebie, Zjolcię,Ilonkę....i wszystkie brzuchatki....&&&&&&&&&&&&&&&&

Emy skarbie, jesteś jak dobrze Cię zobaczyć....wiesz takie sny z czasem mogą przynieść Wam obojgu spokój,spokój o Jasinka,że tam gdzie jest,jest mu dobrze...teraz to ulgi nie przyniesie,bo jest to wszystko takie swieże,rana jest krwawi...bądź spokojna Emy, Jasinek ma tam braciszków i razem będą dbać o Ciebie i Twojego męża tu na ziemi...spokoju ci życzę, Tobie i mężowi i dużo siły by przetrwać każdy kolejny dzień...

reklama
Do góry