K
kobietka22
Gość
Gosiulek- długo trwała ta@ bo nieraz w ciąży występują krwawienia w okolicy @ ,ale takie mało obfite, ja za Ciebie cały czas trzymam kciuki jak i cała reszta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nanulika super wiadomości, że takiego lekarza znalazłaś - ciężko jest trafić na kogoś mądrego. Spiszę sobie od Ciebie listę badań i skonsultuję ją z moim nowym ginekologiem, bo mojego obecnego lekarza vel. "konowała" postanowiłam zmienić.
Zarejstrowałam się wczoraj do genetyka (na nfz) - wizytę mam w sobotę i do immunologa (też na nfz) - wizyta dopiero 26.04.2012!!! Koszmar!
.
dokładnie tak, na to liczę! sama za siebie już chyba kciuki 3mam żeby było ok...Nanulika- to na super lekarza trafiłaś , fantastycznie zrobisz badania, może poznasz wroga i będziesz wiedziała z czym walczysz.
A tak swoją drogą to jestem bardzo zaskoczona wybrykiem prawie podwójnej mamy....pisała tak przekonywująco, to znaczy ja się nabrałam na te jej amerykańską historię,a jak to kłamstwo wyszło na jaw???
Buziaki dla Wszyskich