reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

As trzymaj się Kochana.Mam nadzieję że to minie....musi minąć..

Mnie dziś w nocy obudził silny ból z lewej strony.promieniował na udo...Nie mogłam się aż ułożyć,zasnąć.Słabo mi było.Potem przeszło a od południa znów boli tylko cały dół brzucha...
A @ prawie nie ma.Właściwie nie ma.

Agniesia gratulacje:-)

reklama
dzięki dziewczyny.

Faktycznie Amelka to już duża dziewczynka, a czas leci jak szalony. Nie piszę tu często, ale praktycznie codziennie podczytuje Was (czasem na priv odpisze w konkretnej sprawie:)) ale jestem z każdą z Was całym serduchem, bo to też mój wątek, to tutaj "podniosłam" się po stracie...to była dla mnie najlepsza z możliwych terapii zbiorowych.

Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie!

As - trzymam mocno kciuki za Ciebie i maleństwo. I mam nadzieję że szybko minie!

As skarbie trzymaj się dzielnie,rozluźnij i połóż....a może lepiej żebyś do ginekologa swojego zadzwoniła albo do szpitala pojechała....wiesz nie pamiętam opisu co Ci się działo podczas ciąży z Kubusiem,ale mam nadzieję,że Ci przejdzie i wszystko będzie dobrze. Buziaki i trzymam kciuki.

Dzwoniłam do swojego gina .Nie ma go w Warszawie.
Ja mam wizytę we wtorek i do tego czasu muszę wytrzymać.
On mi kazał zwiększyć nospę i o 1 tabletkę Luteinę ,bo tyle na ten moment można zrobić...:sorry:
As- a może lepiej jedź na pogotowie niech Cię zbadają , kurcze nieciekawie to wygląda.
Agniesia- witaj :-)również pozdrawiam i gratuluję
:tak:
W szpitalu nic mi nie poradzą ,co najwyżej położą na oddział i każą leżeć.
Na taki stan jak jest u mnie leków nie ma.:no:
Są zalecenia i tyle ,reszta to czas,czas,czas...:sorry::sorry::sorry:

sabrinka wielkie gratulacje, ależ się wymęczyłaś :):)
as musi być dobrze, leż i odpoczywaj&&&&&&&&&&&&&&
zoja wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, no i co najważniejsze upragnionego dzidziusia:):) listopadówki to świetne dziewczyny wiem coś o tym bo ja z 18:):):)

As to trzymaj się tam mocno, spokojnie i byle do wizyty....
Kobietko i Gosilku dziekuje za gratulacje,ale one narazie niech będą w zawieszeniu do po obronie;-)
A tak swoją drogą to jestem bardzo zaskoczona wybrykiem prawie podwójnej mamy....pisała tak przekonywująco, to znaczy ja się nabrałam na te jej amerykańską historię,a jak to kłamstwo wyszło na jaw???
Buziaki dla Wszyskich

As weź leki i połóż sie. trzymam kciuki żeby było dobrze
Zjola wszystkiego naj i spełnienia najskrytszych marzeń :-)
Sabrinka gratuluje duzego synka :-)

Agniesia84
obrona to tylko formalność ja też miałam w lipcu to trwała z10 min. a co do prawie.....mamy co jej przyszło do głowy rzeby oszukiwać przeciez jeśli nie chciała nie musiała z nami pisać ale żeby kłamać to chyba nie miejsce na to.

Ostatnia edycja:
Gosiulek-a może zaskoczyłaś i z tąd te bóle?
Mój mąż właśnie wrócił z ciepłym chlebkiem i masełkiem śmietankowym pycha:-p.
As- no to odpoczywaj kobietko, trzymam kciuki za Was&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry