reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kłaczek - kurde! Ja jestem podwójnie pełnoletnia i jeszcze + 5 lat:szok::szok::szok:, no masakra jakaś! Ale co ja Ci będę mówić. Dzięki za życzenia i mam nadzieję, że się spełnią :tak:

reklama
Zjola dużo słoneczka w życiu i a szczególnie tego jednego,wymarzonego :-)

Ilona trzymam kciuki.Moja siostra tez ma dziś wizytę o 16.

Ssabrinko ogromne gratulacje.Dużo zdrówka dla Was:-)

Dawno tu nie pisałam...zaglądam jednak codziennie i czytam Wasze wieści i razem z Wami cieszę się i smucę, kibicuję i trzymam za Was kciuki...Przykre to, że ciągle pojawiają się nowe Aniołkowe Mamusie, dla Waszych Aniołków (*)(*)(*).
karola1388 kuruj się bidulko, pij dużo wody z miodem i cytrynką (no chyba, że nie lubisz) i się wygrzej, trzymam kciuka żeby po cytomegalii nie było już śladu!
wiolka_1982 Córcia Twoja duża już taka i śliczna! niech się zdrowo chowa!
selena witaj! my się nie znamy, ale bardzo mi miło poznać:)
kłaczku czapa przecudna, masz zdolności kobieto, ale to już mówiłam wielokrotnie, i nie tylko ja;) a suwak tak Ci szybko mknie, że ojejku!
zjola wszystkiego najlepsiejszego i spełnienia tego jedynego marzenia przede wszystkim!!
ilona1990 kciuki zaciśnięte mocno!
Ssabrina gratulacje ogrome! Maluszku witaj po tej stronie brzuszka:)
Lili prawie podwojna mamuska przestała pisać jak poinformowałaś, że ona z Polski pisze, a nie z USA...nie wiem po co ludzie tak kłamią...

Nie pamiętam co więcej i komu miałam napisać...pozdrawiam wszystkie cieplutko!

Nanulika- to na super lekarza trafiłaś , fantastycznie zrobisz badania, może poznasz wroga i będziesz wiedziała z czym walczysz.
Angelka- witaj miło Cię widzieć:-)
Kaira- witaj super ,że zajrzałaś do nas:tak:
Selena- ja Ciebie pamiętam:-)
Wiolka1982- jaka Amelka już duża , to już pannica ucałuj ją od e ciotek.
Karola1388- pokazuj fotki w nowych włoskach:-)
Kasia2011- ty już coraz bliżej rozwiązania trzymam mocno kciuki za Was.&&&&&&
Ilona1990- mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&, na pewno wsio jest w porządku zobaczysz , jesteśmy z Tobą.

Sabrinko- gratulacje!!!!!!czekałam na tą nowinę trochę to trwało ,ale dałaś radę czekamy na fotki.
Zjola- wszystkiego najlepszego ,a w szczególności spełnienia Twojego marzenia
;-)
Jujka- witaj miło Cię widzieć po tak długim czasie.Widzę ,że ty już bliska rozpakowania.Super

Jak miło widzieć te wszystkie "stare" bywalczynie:)
Ja dziś się przeleciałam po mieście i powiem Wam ,że z kolanem trochę lepiej poczekam jeszcze może całkiem przejdzie ,a jak nie to do lekarza.

reklama
dziękuję kobietko22 niby już blisko, ale mała wcale się nie spieszy na ten świat...uparta jak mama albo jeszcze bardziej...a ja już nie mogę się doczekać i w sumie miło by było jak by mi się brzuchol zmniejszył, bo już mi dokucza bardzo...ale co ja mam do powiedzenia w tym wypadku pozostaje tylko czekać...
a z tym kolanem Twoim to pilnuj, nie lekceważ, jak nie przejdzie to idź do lekarza, chociażby po to, żeby sprawdzić i mieć pewność że to nic poważnego.

Ostatnia edycja:
Do góry