wiolka_1982
Fanka BB :)
selena - ja pamiętam Bo dzięki Tobie trafiłam do dr Laury i dziś tulę w ramionach mój mały wielki/cud
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu trochę mnie nie było a tu dowiaduję się że synek EMY odszedł???? Przecież to niemożliwe...Jeszcze nie mogę w to uwierzyć i nawet niewiem co napisać...Boże tak mi przykro....
Ja jestem teraz w 17 dc i spadła mi temp., piję ziółka a od 20 dc mam brać duphaston...Poza tym ta wilgotność...Mam nadzieję że to oznacza zbliżającą się owulację.Zresztą mój mężuś wrócił więc kochamy się codziennie Ja tak w sumie średnio dla przyjemności, ale On nie narzeka (zresztą po 2 mies. abstynecji tylko by spróbował!!!)
Poza tym moja szwagierka była na 3d i wybitnie mnie unika, bo przyjechała 4 dni temu a przychodzi do nas zawsze jak ja jestem w pracy, do mojego męża. Ale za to akurat jestem jej wdzięczna, bo tak jak pisałam różniły nas tylko 2 tygodnie, a teraz ona ma podobno już spory brzuch i urodzi chłopczyka
Widzę że dołączyły do nas (niestety) nowe dziewczyny- trzymajcie się i pamiętajcie że tu odnajdziecie pocieszenie i poradę, przynajmniej ze mną tak było. Bardzo mi przykro że musiałyście podzielić nasz los...