ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
haha nieźle !!!!!!!! teraz sie zacznie własnie, taki etap ze bedzie wiecej śmiechu z naszych dzieci Jaś to bardzo chce powtarzać, bardzo sie stara, czasem musi pomyslec "ułożyć" sobie język aby powiedziec dobrze Mój to taki dumny jest z niego ze hej a tym bardziej ze jego brata syn ma juz skonczone 3 lata a prawie nie mówi, bo widać ze jemu sie nie chce, a Jas własnie odwrotnie, a nie ma 2latek ( za 16dni ) :-)
Ja sie bardzo cieszę bo bede miała w koncu z kim pogadać w domu hehe :-)
gosiulek -dzięki, no własnie ja dzis kupiłam znów te zwykle za 7,99zł bo kasy brak na droższe teraz ale mnie sie one nie bardzo podobają, bo mam wrażenie ze mi zostawiają taką lepką powłokę po myciu,( bo na 35minut wstawiam bez suszenia) a jak uzyłam nabłyszczacza tez z W5 to juz w ogóle klęska,sama nie wiem czemu tak sie robi !!!!!!!!
Ja sie bardzo cieszę bo bede miała w koncu z kim pogadać w domu hehe :-)
gosiulek -dzięki, no własnie ja dzis kupiłam znów te zwykle za 7,99zł bo kasy brak na droższe teraz ale mnie sie one nie bardzo podobają, bo mam wrażenie ze mi zostawiają taką lepką powłokę po myciu,( bo na 35minut wstawiam bez suszenia) a jak uzyłam nabłyszczacza tez z W5 to juz w ogóle klęska,sama nie wiem czemu tak sie robi !!!!!!!!
Ostatnia edycja: