reklama
Nie powiedziałam, że za wysoki, powiedziałam, że wysoki, czyli ok, w normach się mieści.no właśnie progesteron za wysoki... ale czemu?? ma wpływa to że brałam w zeszłym tyg luteine na wywołanie okresu??
Bella85
Zaangażowana w BB
No to się bardzo z tego powodu cieszę gosiulku
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witamw ten deszczowy dzien .....buuuuu!!!!!!!!
Ilonka- moim zdaniem jest OK wszystko, jak cos zrób bete jeszcze za 2 dni i zobaczysz czy prawidłowo przyrasta nie martw sie !!!!!!!!! Bedzie dobrze !!!!!!:-)
gosiulek- no widzisz, szczera rozmowa może cuda zdziałać Super oby tak dalej
Karolcia - szkoda ze to L-4 było takie krótkie,ale może jak minie I trymestr bedziesz sie lepiej czuć, jak nie to bierz L-4 i piernicz wszytsko tylko odpoczywaj
Bella- niesety weekend zawsze mija szybko-za szybko !!!!!!! tez tego nie lubię , bo jak sami jestesmy to koszmar a jak jest P to tak szybko te dni mijają ze az zła jestem
Ilonka- moim zdaniem jest OK wszystko, jak cos zrób bete jeszcze za 2 dni i zobaczysz czy prawidłowo przyrasta nie martw sie !!!!!!!!! Bedzie dobrze !!!!!!:-)
gosiulek- no widzisz, szczera rozmowa może cuda zdziałać Super oby tak dalej
Karolcia - szkoda ze to L-4 było takie krótkie,ale może jak minie I trymestr bedziesz sie lepiej czuć, jak nie to bierz L-4 i piernicz wszytsko tylko odpoczywaj
Bella- niesety weekend zawsze mija szybko-za szybko !!!!!!! tez tego nie lubię , bo jak sami jestesmy to koszmar a jak jest P to tak szybko te dni mijają ze az zła jestem
Bella85
Zaangażowana w BB
ilonka a Ty co spałaś od tej pory ?????? zawsze tak jest, co dobre szybkosie konczy. Ale jest plus taki,że sie nie kłocicie, przez 5 dni macie post a potem - hulaj dusza piekła nie ma;-) i czekacie na siebie z utęsknieniem . Pewnie Jasiowi bardzo brakuje tausia przez te dni...
My z A od 5 lat to chyba zadnej przerwy nie mielismy, nie przypominam sobie wcale takiej sytuacji. czasmi mam go dość, ale z niego taki wariat,że jak tylko coś odpali to ja leże i rycze ze smiechu :-) ale to się nie nadaje do publikacjiahahahah
My z A od 5 lat to chyba zadnej przerwy nie mielismy, nie przypominam sobie wcale takiej sytuacji. czasmi mam go dość, ale z niego taki wariat,że jak tylko coś odpali to ja leże i rycze ze smiechu :-) ale to się nie nadaje do publikacjiahahahah
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
bella -to widzę ze nasze chłopy są podobne, bo mój niby jest cichutki ale potrafi rozkręcić towarzystwo, ogólnie jak jest w domu to zawsze jest wesoło hehe przeważnie On taki biedny przyjezdza wyposzczony,mnie jakoś teraz nie po drodzę z przytulankami no ale chłopa nie bede tak katować
Ja z łóżka zwlekłam sie przed 10 ale jestem juz po zakupach, w domu czysto, Jasio siedzi i bawi sie swoim laptopkiem i próbuje słowa powtarzać
Muszę sie pochwalić bo normalnie pękne z dumy jak nie nie powiem tego; z dnia na dzien mały robi takie postępy ze sama sie dziwie, mówi juz tyle słów ze czasem mysle sobie ze nie bede pytać Go o coś bo pewnie za trudne słowo, a on po prostu bezproblemu potwarza,czasem ładnie czasem nie zgrabnie, ale na prawdę jest super
:-):-)
edit
Mam pytanko do dziewczyn które mają zmywarkę
Kupuje tabletki W5 w lidlu za 7,88zł( 30sztuk) ale widzę ze są tez i inne za 17zł takie All in 1 , uzywała może któraś z Was tych droższych ????????
Ja z łóżka zwlekłam sie przed 10 ale jestem juz po zakupach, w domu czysto, Jasio siedzi i bawi sie swoim laptopkiem i próbuje słowa powtarzać
Muszę sie pochwalić bo normalnie pękne z dumy jak nie nie powiem tego; z dnia na dzien mały robi takie postępy ze sama sie dziwie, mówi juz tyle słów ze czasem mysle sobie ze nie bede pytać Go o coś bo pewnie za trudne słowo, a on po prostu bezproblemu potwarza,czasem ładnie czasem nie zgrabnie, ale na prawdę jest super
:-):-)
edit
Mam pytanko do dziewczyn które mają zmywarkę
Kupuje tabletki W5 w lidlu za 7,88zł( 30sztuk) ale widzę ze są tez i inne za 17zł takie All in 1 , uzywała może któraś z Was tych droższych ????????
Ostatnia edycja:
Bella85
Zaangażowana w BB
O to świetnie :-) moja też robi postępy, ale pow Ci, że jest troszke leniwa i naprawdę musi się jej chcieć to powie. W sobote mówie do niej - zobaczymy co stary robi w kuchni, wchodzimy do kuchni a zosia - staly !!!!! buhahahaha ale się usmiałam. A on w szoku, tak tato to nie powiesz ale stary to tak
w spr zmywarki się nie udzielę bo ma tylko - RĘCZNĄ :-)
w spr zmywarki się nie udzielę bo ma tylko - RĘCZNĄ :-)
Ostatnia edycja:
gosiulek73
mama K&K&A
Ilona ja używałam. Najpierw byłam zadowolona.Potem średnio.Kupiłam w promocji finish i tamte nie równają się z tymi.
reklama
kasia2011
Fanka BB :)
witam i ja
ilonko beta prawidlowa i progresteron tez prawidlowy ja mialam nizzsze wyniki w tym tygodniu dlatego gin przepisal duphaston a tobie mogla dzieki luteinie wzrosnac ale to bardzo dobrze bo progresteron jest odpowiedzialny za cialko zolte wiec sie nie zamartwiaj i bete zrob za dwa dni tak jak dziewczyny mowia i w poniedzialek tak dla kontroli sobie ciachnij
As nie przemeczaj sie ze stopuj troszeczke
zoja trzymam kciukasy za dobre wyniki
klaczku ale ci suwak zapierdala :-)
kurde dziewczyny nie wiecie co z ta nasza tymira ona juz powinna sie rozpakowywac ?
ilonko beta prawidlowa i progresteron tez prawidlowy ja mialam nizzsze wyniki w tym tygodniu dlatego gin przepisal duphaston a tobie mogla dzieki luteinie wzrosnac ale to bardzo dobrze bo progresteron jest odpowiedzialny za cialko zolte wiec sie nie zamartwiaj i bete zrob za dwa dni tak jak dziewczyny mowia i w poniedzialek tak dla kontroli sobie ciachnij
As nie przemeczaj sie ze stopuj troszeczke
zoja trzymam kciukasy za dobre wyniki
klaczku ale ci suwak zapierdala :-)
kurde dziewczyny nie wiecie co z ta nasza tymira ona juz powinna sie rozpakowywac ?