reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ilona24 ja mam po 13 dzien cyklu, @ powinnam dostac 26 września takze zobaczymy jak bedzie cykle mam po 31 dni nie mam ksiażkowych, owulke pewnie bede miała 16 albo 17 dc choc już wczoraj mnie coś już pobolewało wiec może sie zbliża, jak byłam 2.09 u lekarza to był już pecherzyk bo lekarz mówił że go widzi tylko że to dopiero poczatke, zobaczymy jak bedzie, jak @ przylezie to trudno przecież są następne miesiące :-)kiedyś musi sie udać ;-), 12 wrzesnia mamy druga rocznice ślubu wiec moze prezent sobie zrobimy może akurat :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ania no proszę ja mam termin @ na 26 września :-)
Więc mam nadzieje ze OBIE W TYM DNIU NIE DOSTANIEMY TEJ PIERONSKIEJ @ TYLKO UJRZYMY II KRECHY !!!!!!!(bo ja nie testuje wczesniej niz w dniu @ ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja owulkę bede miec za 4-5 dni :-) ale jajnik kłuje mnie juz od 6 dnia cyklu , ale postanowiłam ze nie bede robić żądnych testów owu juz , tylko przytulać sie na spokojnie jak mój bedzie w domu, bez stresu :)

Witam, a dla mnie się okaże czy 13 jest pechowa czy szczęśliwa, @ powinna być 13.09 :)

Wczoraj psiapsióła zadzwoniła, że jest w ciąży, razem się staramy, choć oni cykl dłużej i udało im się - 5tc, dwie krechy, pęcherzyk jest, wczoraj była u lekarza :)

Lilijanna- to juz niedługo !!!!!!!!!!!!!!! :))))))))) Trzymam kciuki &&&&&&&&& Musi być szczęśliwa ta 13-stka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej dziewczyny
długo mnie nie było ale już wszystko nadrobiłam :-)
Lilijanna ja też mam termin @ na 13.09 i okaże sie czy przyjdzie mam nadzieje że nie :-) trzymam za nas &&&&&
Ilona i ania trzymam &&& za wasze starania

miłego dnia :-):-)

wrzesień MUSI być dla nas szczęśliwy,!!!!!!! wiec za reszte tez trzymam oczywiscie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&

Ilona24 ale numer normalnie szok:szok:w tym samym dniu mamy @ dostac, ale fajnie by bylo jak bysmy mialy te dwie kreseczki, :-)no ale zapeszac nie bedziemy robimy swoje nie nakrecamy sie, i nie myslimy non stop o tym ok ;-)mnie dzis tez cos kuje w podbrzuszku wszytsko jest zdrowe wiec to napewno jakieś bóle przed owulacyjne:-)zreszta za wszytskie dziewczyny starajace sie trzymam kciuki &&&&&:tak:
Lilijanna trzymam kciuki&&&&&&:-)

Ostatnia edycja:
Ania no mnie boli codziennie jajnik i podbrzusze od 6 dc , wiec dla mnie to dziwne no ale jak za 4-5 dni owulka to chyba to normalne,choc nigdy tak nie miałam, bo przed poronieniami nie czułam NIGDY ze mam owulkę a w poprzednim cyklu az noga mi dretwiała, jajniki dwa napierdzielały,No ale jak mówisz, LUZ, SPOKÓJ, robimy to co mamy zrobić i potem CZEKAMY SOBIE PO CICHUTKU :) :)))))

reklama
Ja pamietam ze brałam pare razy IBUPROFEN ( bo tylko ten używam) na ból głowy zanim dowiedziałam sie ze jestem w ciąży ( w tej pierwszej obumarłej ciąży) ale czy to była przyczyna zatrzymania sie rozwoju dziecka to nikt sie nie dowie teraz, jest mnóstwo powodów, nie ma co sie nad tym rozstrząsać, ale skoro ten lek jest tak niebezpieczny to lepiej brac tą nospe !!!!!!!

Do góry