reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny 13 musi być szczęsliwa :-) 13.02. 2009 na tescie zobaczyłam 2 kreski :) :)
Jak Wy wszystkie sie teraz tak staracie to ja sama zostane w przyszłym roku :-( i kto ze mną bedzie przechodził ciążę?????

reklama
bella dla mnie 13 nie była szczęśliwa bo własnie 13,02 ale 2011r zobaczyłam II krechy , cieszylismy sie tym ale nie zbyt długo , a z Jasiem to 19,02,2009( 7 miesięcy po slubie ) zrobiłam test :D
Nigdy nie zapomne tego dnia, jak mąż sie cieszył :) Ja tez zresztą :D

ilonka przykro mi strasznie !!!!!!!!!!! to ile juz Ci sie spóźnia ??????????????

Bella
jedno jest pewne , mamy wiele wspólnego :) bo jeszcze Twoja córa z 21 pażdziernika i mój mąż także ;D

Ilona1990 a ile masz opóźnienia? moze za bardzo sie stresujesz i nie ma @ choć bym wolała żebyś zafasolkowała :-)może zrób bete a jak nie wyjdzie to podejdz do lekarza do 35 dni jak sie spóźnia lekarze przyjmują to za norme ostatni mi lekarz tak mówił

Witam was:-)dzis mam dola bo znow mi wyszly wyniki nie dobre pilam teraz glukoza 75g i mam za duzo cukru po wipiciu po 2h mam 177 a norma do 140 wiec pewnie bedzie dieta i w moczu mam znow 15mg/dl bialka a norma do 25 jest w piatek mam wizyte i zobaczymy tak sie boje zeby synusiowi sie nic nie stalo.

reklama
Do góry