reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Właśnie przeczytałam Twojego bloga, to,że popłakałam się jak bóbr to nić, ale to ile nabrałam do Ciebie szacunku...jesteś niesamowicie silna i cudowna, Nicol już pewnie w niebie rozprawujejaką ma wspaniałą mamusię. Myslami dzisiaj jestem ały czas przy Tobie. Ściskam cieplutko:*

reklama
agniesia84 dziekuje wam za takie słowa wiem,że niektórym się wydaje to nienormalne,ze zamiast z przyjacółmi to ja tu z Wami siedzę ale tylko pisząc nie płaczę a widok zmartwionych przyjaciół jak na mnie patrzą ..... Jeszcze nie przyszedł czas na nasze spotkania,choć bardzo mi ich brakuje;(((

Malinkaizi .... nawet nie wiem co napisać, po przeczytaniu Twojego bloga, ulewa która jest własnie za moim oknem jest pewnie niczym w porównaniu do łez które wylałaś .... [*]

witam wszystkie nowe kobitki zapalam [*] dla waszych aniołków i z niecierpliwościa czekam na dobre nowiny

ziółko bardzo sie ciesze ze wizyta udana

pozdrawiam wszystkie i tulam mocno

Agniesia witaj. Tu chyba kazda z nas znalazla oparcie, zeby pozniej moc byc oparciem dla innych. Takie koleczko "kolezanek po fachu". O, kurcze, dolookalam Twoj slubny suwaczek - napis nad nim jest w jezyku mej duszy. Ja tez kocham mojego padalca.:-D
Zjola, bo to nieprzyzwoite jest. 16 tygodni, a bebenek jak w 7 miechu. Niektore chudzinki pokazywaly tu brzusie z 6 miesiaca, mniejsze niz moja perkusja - zaczelam nosic dresy pod pachy juz dawno, a po przejsciu na ciazowe spodnie czuje wreszcie jak ciasne byly zwykle dzinsy. Poza tym widze ze ruszylas z kopyta z leczeniem - super!
Oj, karolcia... A to podobno ja jestem zakrecona... Dajesz po bandzie.
wink2.gif

A ja... Mam nogi gdzies miedzy lopatkami i jestem z lekka wykrecona. Dziewuszka rezolutna, gadulka i pilnujaca zeby sie czlowiek przypadkiem czym innym nie zajal. Polazilysmy az miala dosc, potem gadanie, zabawa, zabawa i gadanie. No, potrafi zajac czlowieka.:-D

Witaj Kłaczku, Ty odkąd Was czytam a tak ok. 2 miechy dałaś mi najwięcej emocji(tych pozytywnych oczywiście) ten Twój scan śledziłam z zaparty tchem:))) Jeżeli chodzi o padalce i inne gady to moi chłopcy są przyzwyczajeni do takich czułości:)) Mój synuś ma szeć lat i jest naprawdę absorbującym rozmówcą, lubi zadawać mnóstwo pytań i byle jaka odpowiedź Go nie satysfakcjonuje...ale cudowny z Niego dzieicaczek:*Życzę spokojnego wieczorku dziewuszki:)

Jestem juz !!!! -------------> i chyba wszystko jasne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szlaban na starania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ojjjjjjj jaka ja jestem zawiedziona , tak sie juz nastawiliśmy ze za 2tyg wznawiamy starania a tu co ???????????????????????? 4-5 miesiecy NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,czyli jeszcze 2 miesiące bo 2 miechy za nami :( Boże jakie to smutne, jak w jednej chwili odechciało sie żyć, wiem, wiem trzeba widocznie odczekać ale gdyby tamta gin nie dała zielonego światła to bym teraz sie tak nie załamała a tak to jeszcze 2 cykle dla mnie to wieczność :(wiedziałam ze to by było za piękne aby było możliwe :((((((((((((((( :-(
No i co kolejny mądry lekarz odesłał mnie z kwitkiem , twierdząc ze 2poronienia to nie powód do skierowań na badania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jak tu nie klnąć na służbę zdrowia ????????????????? Kazał jedynie zrobić toxo i cytomegalie,ale czy jest sens robić toxi skoro mialam ją robioną w ciąży z małym i wyszło IgG dodatnie , IGm ujemne - czyli ze przeszłam i mam przeciwciała tak ???????? wiec po co ja mam to robić????/// cytomegalie zrobie dla świętego spokoju ale nic wiecej nie kazać robić, zadnych hormonów bo skoro zachodzę to nie trzeba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhhhhhh........ załuje ze tam poszłam i tyle ;(((((((((( teraz tylko muszę powiedzieć mojemu m ze nici ze starań-ojjjjjjjjj biedny bedzie zawiedziony pewnie tak bardzo jak ja ;( :(((((( chce mi sie ryczeć i tyle :-(

ilona24 nie załamuj się dwa miesiące szybko zlecą zobaczysz. A co lekarz podał jako powóz jeszcze zwlekania ze starankami?? Bo chyba nie było powodem wykonanie tych badań???

ilona24 nie załamuj się dwa miesiące szybko zlecą zobaczysz. A co lekarz podał jako powóz jeszcze zwlekania ze starankami?? Bo chyba nie było powodem wykonanie tych badań???

Dla mnie by nie było problemu czekanie, gdyby poprzednia gin nie dała nadziei ze juz można bez przeszkód bo nie mialam zabiegu tylko samoistne poronienie a jak sie nastawiliśmy juz odliczaliśmy to czuje sie jakbym dostała w pysk :(((((((((((((((((((((((((( No masakra, :((((((((
Gin powiedział ze badania nie są potrzebne bo skoro juz mam dziecko z tym samym chłopem co teraz zachodziłam to nie widzi potrzeby do skierowan szczególowych i tyle, ze tamte poronienia były przypadkami i juz !!!!!! odczekać 4 miechy i próbować , wiec jeszcze 2cykle :(( ale to sie wydaje masakrycznie dłuuuuuuuuuuuuuuuuugo :(

Dziewczyny jesli od niego dostałam skierowanie na toxo i cytomegalie to bede płacić za nie czy nie ??? To nie była wizyta prywatna tylko w przychodni

Ostatnia edycja:
reklama
Ze skierowaniem badania są bezpłatne...Nie przejmuj się Ilonko, zleci jak nie wiem co,my Cię tu podtrzymamy na duchu.:)))My jeżeli nie uda się w tym cyklu,przekładamy starania zupełnie na nowy rok. Także ja już pracuje nad ciepliwością i tym zachłanym pragnieniem posiadania brzusia...Buziam

Do góry