reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuję za tak miłe powitanie... Mam nadzieję że już niedługo i ja będę mogła pochwalić się rosnącą fasolką... Oby marzenia się spełniały

reklama
Napewno z Wami zostanę:)))) Dziękuję jeszcze raz za tak ciepłe przyjęcie:* A tak na marginesie to skoro tu jestem to muszę podzielić się z Wami moją ostatnią sytuacją...nie wiem co już mysleć...20 maja tego roku miałam zabieg usunięcia ciąży oumarłej w 9 tyg. ciąży:(( po dwóch tygodniach z badaniem histo. poszłam do mojego ginekologa,który po badaniach dał zielone światełko do bobosexsów po 1 cyklu. Miesiączkę dostałam 22 czerwca, z mężem postanowiliśmy spróbować w tym cyklu, a jeżeli nie to chcemy staranka przenieść po nowym roku:))) ok 13 lipca byłam u gina na cytologi,byłam pewna,że jestem po owulce:szok: a On do mnie przy usg,że widzi piękne jajeczka w lewym jajniku...czyli byłam przed tymi dniami. Pracowaliśmy z męzem na luzaka,bo niestety mój też często wyjeżdża i cięzko nam być tak skrupulatnym w działaniach;)Dziś jest 28 lipca, totalny brak miesiączki, test,który wykonałam wczoraj popołudniu nic nie wykazał...oszalałam nie wiem co robić,myśleć...może,któraś miała podobnie:eek:? Buziaki dla Wszystkich

Aganiesia - oj coś nie do końca w porządku z tymi suwaczkami. Wkleiłaś link do strony a nie kod suwaczka chyba. Czyli połowa sukcesu. Jak tworzysz suwaczek, to pod nim na dole masz jego kody. Skopiuj ten BBCode i wtedy wklej go w sygnaturze i będzie działać.
Kciuki za fasolkę &&&

agniesiar cudne maleńśtwo i zdjęcia też!!!!

zjola cieszę sie, że wizyta udana, lekarz konkret, teraz zaopatrzcie się w mundurki i trenujcie bo do listopada mało czasu zostało :)

maliknaizi przeczytałam... nie potrafię nic napisać, nic. Dlatego jak słyszę od kogoś teraz "co ci się już może przytrafić" albo jak mówią o moim porodzie w formie dokonanej to najchętniej kazałabym się im puknąć w łeb... przytulam cię mocno!!!!!

wczoraj leżałam i mówię do męża, że chciałabym bym by Mały był już po tej stronie, a on na to " i co myślisz, że będziesz mniej o niego bała?"....

karolcia81 trzymam kciuki oby to było TO!!!

witam nowe Aniołkowe Mamusie
[*]

Malinkaizi- zapalam światełko dla aniołka
[*] bardzo mi przykro, i szlak bierze dosłownie jak czyta sie takie tragedie :( Nie da sie tego wyobrazić ;( Bądź silna kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agniesiar - dzięki, suma nawet spora ale dla takich zdjęć warto poświęcić pól becikowego :tak::tak: u mnie w mieścinie kurczka nie ma takich sesji musiałabym sie gdzies dalej wybrać , Kielce Radom , aby cos takiego zafundować kiedyś kruszynce którą juz tak mocno kocham mimo ze na razie jest tylko w planach :-D
Agniesia- zapalam światełko dla twojego aniołka
[*] !!!!!!!!!!!!!:-(
Ja poroniłam 6dni później ( w dzien matki) i tez jestem juz po pierwszej @ i także mam zielone światełko , chyba ze dziś inny gin powie coś innego,ale poroniłam samoistnie wiec moze juz da zgodę aby sie w nastepnym cyklu starać !!! Czyli zaczynacie od nastepnego cylu tak???kiedy powinnaś miec @????? Może uda nam sie w tym samym czasie :) Czego Tobie i sobie życzę ;)
Poroniłaś samoistnie czy mialaś zabieg?? ale chyba po zabiegu to gin by Ci nie dał tak szybko zielonego !!
Zjola- bomba, wazne ze lekarz jest "normalny" ,dobrze pokieruje Was , badania muszą byc dobre i oby ten wózek był a nie gitara :D
Karolcia- hmm, Ja stawiam ze to zagnieżdzająca sie fasolka, bo może to jest plamienie implantacyjne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::-):-)

bardzo Wam dziekuje....
juz jest jakby mniej tego zabarwionego śluzu....zobaczymy...w razie czego....piękny prezent na 5 rocznicę slubu,,,,,którą mamy 5 sierpnia sie szykuje....bo teraz juz wiem....że jeśli @ się nie rozkręci...to dopiero za tydzien w piątek sikaniec.

reklama
Karolcia a może zrobisz tą bete co ??????????????????????Kurcze ja to czuje w powietrzu ze to fasolinka jak nic !!!!!!!!!!!!!!!!! tym bardziej ze mialas tak przy poprzednich ciążach wiec sikaniec czy beta to formalność !!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak: Jeszcze bedziesz wspominać moje słowa zobaczysz :-):-)

Do góry