poroniona84
Fanka BB :)
anulka a ile masz par ?? Ja mam 4- 2 sobie i 2 koleżankom ale narazie schowane głęboko żeby nikt nie ukradł :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanie czy kos wie jak dlugo po poronieniu w 18 tygodniu nalezy wstrzymac sie od sexu?
I jak szybko mozna starac sie o kolejna ciaze bez ryzyka?
Czy robia jakies specjalne badania/jesli nie to jakie powinnam zrobi?
Odeszly mi wody w 18 tygodniu mimo ze ciaza przebiegala idealnie do tego momentu.
kłaczorku mi lekarz powiedział, że przed 1 @ jest mało prawdopodobna ciąża... ale po moich lekarzach mogłabym się spodziewać nawet że pomyli cipkę z tyłkiem...kumpele badał i powiedział że nigdy nie bedzie w ciaży a była w 2 miesiacu więc... ja też mogę się mylnąć, ale dzięki takim mądralińskim jak wy się dokształcam
a no ja też znam takich... jedzą i jedzą a waga w miejscu................... a my......tyjemy po wszystkim;/