Olao101
Aktywna w BB
Mam nadziejeAle trzymam kciuki uda się kolejnym razem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadziejeAle trzymam kciuki uda się kolejnym razem
Ja po pierwszym poronieniu zaszłam w ciążę po 3 miesiącach, nie pilnowaliśmy się, ale po abrazji organizm dłużej dochodzi do siebie i wyszło przepisowe 3 miesiące. Po drugim poronieniu, samoistnym, zaszłam w ciążę po pierwszej miesiączce. Trzymam kciuki za Ciebie, niech szybko pójdzieBeta <2.3 niestety
Dziękuje a czy mogę Was prosić o zerknięcie na mój wykres teraz …czy to możliwe ze dopiero była owulacja ??? Już nic nie wiemJa po pierwszym poronieniu zaszłam w ciążę po 3 miesiącach, nie pilnowaliśmy się, ale po abrazji organizm dłużej dochodzi do siebie i wyszło przepisowe 3 miesiące. Po drugim poronieniu, samoistnym, zaszłam w ciążę po pierwszej miesiączce. Trzymam kciuki za Ciebie, niech szybko pójdzie
W 32 dniu cyklu ? Czy to w ogóle możliwe ??? teraz mam 41dc i nie zapowiada się na miesiączkę , może powinnam dostać coś na wywołanie miesiączki jak myślicie ?Dziękuje a czy mogę Was prosić o zerknięcie na mój wykres teraz …czy to możliwe ze dopiero była owulacja ??? Już nic nie wiem
jest to jak najbardziej możliwe, ja w pierwszym cyklu po poronieniu miałam owulacje w 31 dcW 32 dniu cyklu ? Czy to w ogóle możliwe ??? teraz mam 41dc i nie zapowiada się na miesiączkę , może powinnam dostać coś na wywołanie miesiączki jak myślicie ?
9.06 -36.60a10.06-36.78jest to jak najbardziej możliwe, ja w pierwszym cyklu po poronieniu miałam owulacje w 31 dc
a jaki był skok temperatury pomiędzy 9 a 10 czerwca? nie umiem się tu odczytać
a czy mierzysz temperaturę codziennie o tej samej porze?9.06 -36.60a10.06-36.78
Tak codziennie o tej samej porze przed wstaniem z łóżkaa czy mierzysz temperaturę codziennie o tej samej porze?
to możliwe że owu była 5 albo wprost 9 czerwca, chociaż szczerze mówiąc to ten wykres nie jest jednoznacznyTak codziennie o tej samej porze przed wstaniem z łóżka
No właśnie już sama nie wiem co o tym myśleć pierwszy raz jestem w takiej sytuacjito możliwe że owu była 5 albo wprost 9 czerwca, chociaż szczerze mówiąc to ten wykres nie jest jednoznaczny