reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po poronieniu 2023

to możliwe że owu była 5 albo wprost 9 czerwca, chociaż szczerze mówiąc to ten wykres nie jest jednoznaczny 😔
Wrzucam jeszcze raz wykres będzie bardziej czytelny 😉

Załączniki

• E87C0132-10F9-4647-9ABA-5315EE802936.png
    E87C0132-10F9-4647-9ABA-5315EE802936.png
    100,1 KB · Wyświetleń: 65
reklama
teoretycznie proga robi się 7/8 dpo, ale tutaj nie do końca wiemy kiedy była ta owulacja i czy w ogóle 😐 więc jeśli zakładamy ten 9 czerwca to lepiej jutro
A mam jeszcze jedno pytanko jak mogę 😉bo tego 9 go to miałam spadek temperatury a przy owu nie powinien być wzrost temperatury ?🤔

Dziewczyny dziś zrobiłam jeszcze betę i progesteron Beta ujemna ale jak myślicie jest jeszcze nadzieja ?🤔wrzucam zdjęcie wyników i wykresu dajcie znać proszę co myślicie … wyglada ze owu była tylko nie bardzo wiem kiedy bo gdyby była tak jak wyznaczyła apka i coś by z tego miało być to Beta powinna już chyba wyjść ?

Załączniki

• 4DED19DE-A4E2-434C-9E1C-6EF7DBBECF3F.jpeg
    4DED19DE-A4E2-434C-9E1C-6EF7DBBECF3F.jpeg
    311,7 KB · Wyświetleń: 63
  • C37C4CD9-307E-428B-8D17-38451D62D71C.jpeg
    C37C4CD9-307E-428B-8D17-38451D62D71C.jpeg
    88,1 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Dziewczyny dziś zrobiłam jeszcze betę i progesteron Beta ujemna ale jak myślicie jest jeszcze nadzieja ?🤔wrzucam zdjęcie wyników i wykresu dajcie znać proszę co myślicie … wyglada ze owu była tylko nie bardzo wiem kiedy bo gdyby była tak jak wyznaczyła apka i coś by z tego miało być to Beta powinna już chyba wyjść
Dziewczyny dziś zrobiłam jeszcze betę i progesteron Beta ujemna ale jak myślicie jest jeszcze nadzieja ?🤔wrzucam zdjęcie wyników i wykresu dajcie znać proszę co myślicie … wyglada ze owu była tylko nie bardzo wiem kiedy bo gdyby była tak jak wyznaczyła apka i coś by z tego miało być to Beta powinna już chyba wyjść ?
Dodam jeszcze ze zawsze mam cykle 31 dni teraz po poronieniu tak mi się wydłużyło dziś 40 dzień i nie zapowiada się na okres 🤷‍♀️

Do góry