reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po poronieniu 2023

reklama
Beta <2.3 niestety 😔
Ja po pierwszym poronieniu zaszłam w ciążę po 3 miesiącach, nie pilnowaliśmy się, ale po abrazji organizm dłużej dochodzi do siebie i wyszło przepisowe 3 miesiące. Po drugim poronieniu, samoistnym, zaszłam w ciążę po pierwszej miesiączce. Trzymam kciuki za Ciebie, niech szybko pójdzie :)

Ja po pierwszym poronieniu zaszłam w ciążę po 3 miesiącach, nie pilnowaliśmy się, ale po abrazji organizm dłużej dochodzi do siebie i wyszło przepisowe 3 miesiące. Po drugim poronieniu, samoistnym, zaszłam w ciążę po pierwszej miesiączce. Trzymam kciuki za Ciebie, niech szybko pójdzie :)
Dziękuje 😘a czy mogę Was prosić o zerknięcie na mój wykres teraz …czy to możliwe ze dopiero była owulacja ??? Już nic nie wiem 😞

Załączniki

• 1902DD6C-EAA2-4FFB-AE31-1F3C7B474262.png
    1902DD6C-EAA2-4FFB-AE31-1F3C7B474262.png
    71,7 KB · Wyświetleń: 61
Dziękuje 😘a czy mogę Was prosić o zerknięcie na mój wykres teraz …czy to możliwe ze dopiero była owulacja ??? Już nic nie wiem 😞
W 32 dniu cyklu ? Czy to w ogóle możliwe ???🤷‍♀️ teraz mam 41dc i nie zapowiada się na miesiączkę , może powinnam dostać coś na wywołanie miesiączki jak myślicie ?

W 32 dniu cyklu ? Czy to w ogóle możliwe ???🤷‍♀️ teraz mam 41dc i nie zapowiada się na miesiączkę , może powinnam dostać coś na wywołanie miesiączki jak myślicie ?
jest to jak najbardziej możliwe, ja w pierwszym cyklu po poronieniu miałam owulacje w 31 dc 🤷🏼‍♀️
a jaki był skok temperatury pomiędzy 9 a 10 czerwca? nie umiem się tu odczytać

reklama
Do góry