Chloe.Chloe
Fanka BB :)
@jadwiga78 gratulacje i szybkiego powrotu do zdrowia dla Ciebie i zdrowka dla Malutkiej!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 912285 Cześć Dziewczyny.
Wczoraj o godz. 8.30 przyszła na świat moja Kochana Córeczka. 3370, 54 cm. Malutka jest zdrowa, ssie cycusia A ja dochodzę do siebie po cc.
Gratulacje❤Zobacz załącznik 912285 Cześć Dziewczyny.
Wczoraj o godz. 8.30 przyszła na świat moja Kochana Córeczka. 3370, 54 cm. Malutka jest zdrowa, ssie cycusia A ja dochodzę do siebie po cc.
Zobacz załącznik 912285 Cześć Dziewczyny.
Gratulacje!!!!!! Duzo zdrowia dla was. Dwa dni najgorsze, potem już będzie lepiej. Pozdrawiam!Zobacz załącznik 912285 Cześć Dziewczyny.
Nic noe dawalam moim bo nie plakali ... tylko pierdziuszki byly
U mnie tez sie opiekuje corka hih 19 mscy franiem 4 msceZobacz załącznik 909972
Rodzenska milosc nie zna granic u ciebie tez pewnie[emoji7]
Trzymaj sie dzielnie. Slyszalam glosy, ze po drugiej cesarce latwiej dojsc do siebie.
Mam pytanie: dosc szybko zaszlas w nastepna ciaze po cc (mowi sie o min.1,5 rocznej przerwie), czy mialas jakies problemy z tego powodu, cos lekarze mowili?
A tu na zachete fotka mojego Leosia. Pierwsze dziecko, wyczekane ma juz 7 tygodni Zobacz załącznik 910161
A co wogole u was kochana? Ja mozna powiedziec raz gora raz dol [emoji12][emoji12]ostatnio cis wiecej czasu ....
Franus risnie cycus I czas leci Zobacz załącznik 910712
Pokaz twojego [emoji7]
Mi sie wydaje ze pisalas dopieto na cc idziesz [emoji33][emoji33][emoji1]