reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Nic noe dawalam moim bo nie plakali ... tylko pierdziuszki byly

Sprawdziłam suszarkę i niestety nie działa - mała tylko bardziej się wściekła :D . Mam nadzieję , że po trzecim / czwartym miesiącu ( w sumie już niedługo ) problemy znikną . ostatnio miałam maraton - mała nie spała przez 12 godzin w ciągu dnia .przynajmniej po raz przespałam całą noc. Dzisiaj mini powtórka od 14 do 20 bez snu :baffled:

Trzymaj sie dzielnie. Slyszalam glosy, ze po drugiej cesarce latwiej dojsc do siebie.
Mam pytanie: dosc szybko zaszlas w nastepna ciaze po cc (mowi sie o min.1,5 rocznej przerwie), czy mialas jakies problemy z tego powodu, cos lekarze mowili?

ja starałam się czekać na zgodę lekarza . najpierw doradzali czekać 24 miesiące , ale to sporo czasu - po 12 miesiącach od urodzenia synka poszłam do lekarki i dostałam zielone światło na starania ( i po 2 miesiącach zaszłam) . teraz po 7 tyg byłam na badaniach i lekarka mówi - niech się Pani na razie nie spieszy z kolejnym ;) . Ale mi dwójka chyba już wystarczy -roboty po pachy :D

reklama
Do góry