Mimi94
Fanka BB :)
Bo Ty masz dwujajowe tak?Wyszperałem Dla mnie czarna magia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo Ty masz dwujajowe tak?Wyszperałem Dla mnie czarna magia
Równo w 6tc było widać moje panny. Nawet bicie serduszek było [emoji3590][emoji3590]Hej dziewczyny w którym tygodniu dowiedziałyście się, że to ciąża bliźniacza?
Pokażcie swoje zdj z 6tc.
Ja byłam wczoraj 5+6 i mam takie zdj. Oczywiście lekarz powiedział że jest ok ale nie daje mi spokoju że są tam 3 kropki... Czy to możliwe że to bliźnięta? [emoji16] Zobacz załącznik 1331402
Tak 2kosmowkowe 2owodnioweBo Ty masz dwujajowe tak?
Ja się dowiedziałam na pierwszej wizycie 5+6Hej dziewczyny w którym tygodniu dowiedziałyście się, że to ciąża bliźniacza?
Ja byłam wczoraj 5+6 i mam takie zdj. Oczywiście lekarz powiedział że jest ok ale nie daje mi spokoju że są tam 3 kropki... Czy to możliwe że to bliźnięta? [emoji16] Zobacz załącznik 1331402
Ja się dowiedziałam na pierwszej wizycie 5+6
Kurcze nie mam przy sobie, ale u mnie są dwujajowe dwuowodniowe wiec swoje „domki” mają osobno Ale w 6tyg był tylko jeden zarodek z serduszkiem, a tydzień później dogonił go brat i nagle się pojawił Myśle ze lekarz by powiedział nawet jakby podejrzewałA masz zdj? Ja się od wczoraj po wizycie głowie czy to aby nie bliźniaki. Oczywiście lekarz nic nie powiedział..
DziękujęNo bo u Ciebie to dwujajowe. Gratuluję [emoji323]
Mi wygląda na pojedyncza ciąże. U mnie w 5tc w innaczej to wyglądało.Hej dziewczyny w którym tygodniu dowiedziałyście się, że to ciąża bliźniacza?
Hej dziewczyny w którym tygodniu dowiedziałyście się, że to ciąża bliźniacza?
Który u Ciebie aktualny tydzień?Hey.
Przy okazji się przywitam, bo to mój pierwszy wpis w tym temacie
Ja miałam pierwsze USG w 6tc - 1 pęcherzyk
Kolejne w 8tc (nieplanowane, ale pobiegłam z powodu dość obfitego plamienia) - 1 zarodek
Ostatnie w 10tc - 2 zarodki, 2 owodnie, 1 kosmówka
Myślę, że gdyby lekarz zauważył 2 pęcherzyki, powiedziałby Ci o tym. Ale jeszcze może zauważyć na kolejnej wizycie ;p