Mimi94
Fanka BB :)
Bo Ty masz dwujajowe tak?WyszperałemDla mnie czarna magia
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo Ty masz dwujajowe tak?WyszperałemDla mnie czarna magia
![]()
Równo w 6tc było widać moje panny. Nawet bicie serduszek było [emoji3590][emoji3590]Hej dziewczyny w którym tygodniu dowiedziałyście się, że to ciąża bliźniacza?
Pokażcie swoje zdj z 6tc.
Ja byłam wczoraj 5+6 i mam takie zdj. Oczywiście lekarz powiedział że jest ok ale nie daje mi spokoju że są tam 3 kropki... Czy to możliwe że to bliźnięta? [emoji16] Zobacz załącznik 1331402
Tak 2kosmowkowe 2owodnioweBo Ty masz dwujajowe tak?
Ja się dowiedziałam na pierwszej wizycie 5+6Hej dziewczyny w którym tygodniu dowiedziałyście się, że to ciąża bliźniacza?
Ja byłam wczoraj 5+6 i mam takie zdj. Oczywiście lekarz powiedział że jest ok ale nie daje mi spokoju że są tam 3 kropki... Czy to możliwe że to bliźnięta? [emoji16] Zobacz załącznik 1331402
Ja się dowiedziałam na pierwszej wizycie 5+6
Kurcze nie mam przy sobie, ale u mnie są dwujajowe dwuowodniowe wiec swoje „domki” mają osobnoA masz zdj? Ja się od wczoraj po wizycie głowie czy to aby nie bliźniaki. Oczywiście lekarz nic nie powiedział..
DziękujęNo bo u Ciebie to dwujajowe. Gratuluję [emoji323]
Mi wygląda na pojedyncza ciąże. U mnie w 5tc w innaczej to wyglądało.Hej dziewczyny w którym tygodniu dowiedziałyście się, że to ciąża bliźniacza?
Hej dziewczyny w którym tygodniu dowiedziałyście się, że to ciąża bliźniacza?
Który u Ciebie aktualny tydzień?Hey.
Przy okazji się przywitam, bo to mój pierwszy wpis w tym temacie
Ja miałam pierwsze USG w 6tc - 1 pęcherzyk
Kolejne w 8tc (nieplanowane, ale pobiegłam z powodu dość obfitego plamienia) - 1 zarodek
Ostatnie w 10tc - 2 zarodki, 2 owodnie, 1 kosmówka
Myślę, że gdyby lekarz zauważył 2 pęcherzyki, powiedziałby Ci o tym. Ale jeszcze może zauważyć na kolejnej wizycie ;p