reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

mają już piątkę wnucząt więc teraz to powinna być radość z kolejnej dwójki 🙈
Moi teściowie mają siódemkę i chyba ich to przeraża, bo mają dwójkę dzieci :p plus te bliźniaki. A moi rodzice mają trzynastkę plus bliźniaki w drodze. Tacie powiedziałam i na luzie podszedł, ale jak reszta to przeżyje to nie wiem 🤦🏻
Ogólnie wkurza mnie to, bo to jest nasze życie i nasze decyzje. Jesteśmy dorośli, ale rodzice jakby zapominają...

Edit:
Byłam w środę na USG, oba serduszka biją. Około 7 tygodni skończone.

Ostatnia edycja:
reklama
Moi teściowie mają siódemkę i chyba ich to przeraża, bo mają dwójkę dzieci :p plus te bliźniaki. A moi rodzice mają trzynastkę plus bliźniaki w drodze. Tacie powiedziałam i na luzie podszedł, ale jak reszta to przeżyje to nie wiem 🤦🏻
Ogólnie wkurza mnie to, bo to jest nasze życie i nasze decyzje. Jesteśmy dorośli, ale rodzice jakby zapominają...

Edit:
Woo brawo maluszki ❤️ rośnijcie

Edit:
Gratulacje! Ja w środę mam wizytę, 15 tydzień. Mam nadzieję, że już dowiem się o płci 🥰

Do góry