Agnieszka Pe
Fanka BB :)
11+2Który u Ciebie aktualny tydzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11+2Który u Ciebie aktualny tydzień?
O to już pomału do przodu Jeszcze chwila i już ruchy będziesz czuć
U mnie 10+6, kiedy masz badania prenatalne pierwszego trymestru?
W którym tygodniu czułaś ruchy?O to już pomału do przodu Jeszcze chwila i już ruchy będziesz czuć
Zaczęłam czuć na prawdę wczas, 16 tydzień już było czuć maluchy jak pukająW którym tygodniu czułaś ruchy?
Fajnie to musiało być niezapomniane przeżycieZaczęłam czuć na prawdę wczas, 16 tydzień już było czuć maluchy jak pukają
Mega uczucie, ale jak już zaczynają mocniej kopać to już tak przyjemnie nie jest I pierwsze chodzę mega często na siku, i drugie jak dostanę po żebrach to nie mam siły wstaćFajnie to musiało być niezapomniane przeżycie
Ale że już?? Na razie tylko widziałam jak jedno tańczyło podczas USGO to już pomału do przodu Jeszcze chwila i już ruchy będziesz czuć
Dokładnie za tydzień. Czyli będzie 12+2U mnie 10+6, kiedy masz badania prenatalne pierwszego trymestru?
Ja zaczęłam w 16t czuć ruchyAle że już?? Na razie tylko widziałam jak jedno tańczyło podczas USG