reklama
Witam! Napisz coś więcej o sobie.Witam, jestem tu nowa. Chciałam się przywitać i napisać, że oczekuję bliźniąt. O płci dowiedziałam się dopiero w poniedziałek w 20 t.c. i będziemy mieć parkę :-) Pozdrawiam wszystkich :-)
Halszka_00
Fanka BB :)
Witam, jestem tu nowa. Chciałam się przywitać i napisać, że oczekuję bliźniąt. O płci dowiedziałam się dopiero w poniedziałek w 20 t.c. i będziemy mieć parkę :-) Pozdrawiam wszystkich :-)
Witamy
gorzkosia7
Zaangażowana w BB
No i ja po wczorajszej wizycie spokojniejsza wsio jest dobrze. Chlopaki rosna jeden 2320 a dugi 2410 CC nadal zostaje na 38 tydz wiec jeszcze ponad 3 tyg kolejna wizyta 28 potem przeplywy i jezeli bedzie dobrze dostane skierowanie na Cc i dzien przed do szpitala a jakby cos sie dzialo nie tak to na patologie wczesniej ale dobrej mysli jestem i bede sie bronic zeby nie lezec w szpitalu
gorzkosia7
Zaangażowana w BB
A co do plci to nam powiedzial jyz na pierwszych prenatalnych czyli w 12 tyg potem tylko potwierdzenie na polowkowych ale przy prawie kazdym usg sama widzialam co tam plywa
Super, jacy juz duzi! trzymaj nogi ciasno zebys nie musiala leżeć wczesniej. Przed Wami juz ostatnia prostaNo i ja po wczorajszej wizycie spokojniejsza wsio jest dobrze. Chlopaki rosna jeden 2320 a dugi 2410 CC nadal zostaje na 38 tydz wiec jeszcze ponad 3 tyg kolejna wizyta 28 potem przeplywy i jezeli bedzie dobrze dostane skierowanie na Cc i dzien przed do szpitala a jakby cos sie dzialo nie tak to na patologie wczesniej ale dobrej mysli jestem i bede sie bronic zeby nie lezec w szpitalu
mama płci męskiej
To dobrze już się tak nie martwięDziewczyny z tymi.ruchami to spokojnie. Bliźniaki to była moja.druga ciąża a ruchy zaczęłam czuć dopiero w.23tc!!!
@lolak zobacz...mamy jeszcze dużo czasu. Nie musimy się martwić. Jak widać każdą ciążę czuć w innym momencie
Halszka_00
No i ja po wczorajszej wizycie spokojniejsza wsio jest dobrze. Chlopaki rosna jeden 2320 a dugi 2410 CC nadal zostaje na 38 tydz wiec jeszcze ponad 3 tyg kolejna wizyta 28 potem przeplywy i jezeli bedzie dobrze dostane skierowanie na Cc i dzien przed do szpitala a jakby cos sie dzialo nie tak to na patologie wczesniej ale dobrej mysli jestem i bede sie bronic zeby nie lezec w szpitalu
No to dobrze, że wszystko z nimi ok
reklama
No jeszcze trochę i przytulisz maleństwa. Mnie jakoś z każdym dniem ciężej. Brzuch rośnie. Nie komu oprócz rodziny nie mówiliśmy o ciąży. Ale już widać i zaczynają się pytania.No i ja po wczorajszej wizycie spokojniejsza wsio jest dobrze. Chlopaki rosna jeden 2320 a dugi 2410 CC nadal zostaje na 38 tydz wiec jeszcze ponad 3 tyg kolejna wizyta 28 potem przeplywy i jezeli bedzie dobrze dostane skierowanie na Cc i dzien przed do szpitala a jakby cos sie dzialo nie tak to na patologie wczesniej ale dobrej mysli jestem i bede sie bronic zeby nie lezec w szpitalu
Czasami brakuję powietrza. Czy to normalne?
Podziel się: