reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
No i ja po wczorajszej wizycie spokojniejsza wsio jest dobrze. Chlopaki rosna jeden 2320 a dugi 2410 CC nadal zostaje na 38 tydz wiec jeszcze ponad 3 tyg kolejna wizyta 28 potem przeplywy i jezeli bedzie dobrze dostane skierowanie na Cc i dzien przed do szpitala a jakby cos sie dzialo nie tak to na patologie wczesniej ale dobrej mysli jestem i bede sie bronic zeby nie lezec w szpitalu

No i ja po wczorajszej wizycie spokojniejsza wsio jest dobrze. Chlopaki rosna jeden 2320 a dugi 2410 CC nadal zostaje na 38 tydz wiec jeszcze ponad 3 tyg kolejna wizyta 28 potem przeplywy i jezeli bedzie dobrze dostane skierowanie na Cc i dzien przed do szpitala a jakby cos sie dzialo nie tak to na patologie wczesniej ale dobrej mysli jestem i bede sie bronic zeby nie lezec w szpitalu
Super, jacy juz duzi!:) trzymaj nogi ciasno zebys nie musiala leżeć wczesniej. Przed Wami juz ostatnia prosta :)

No to dobrze, że wszystko z nimi ok

reklama
No jeszcze trochę i przytulisz maleństwa. Mnie jakoś z każdym dniem ciężej. Brzuch rośnie. Nie komu oprócz rodziny nie mówiliśmy o ciąży. Ale już widać i zaczynają się pytania.
Czasami brakuję powietrza. Czy to normalne?

Do góry