reklama
Gwiazdka 567
Początkująca w BB
Jestem załamana.bylam na izbie przyjęć ale odesłali mnie do domu, mam nadzieję że nic innego się nie wydarzy. dzięki za odpowiedź!Musisz pilnować tego krwawienia żeby się dobrze wyczyscic
kate01
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroJestem załamana.bylam na izbie przyjęć ale odesłali mnie do domu, mam nadzieję że nic innego się nie wydarzy. dzięki za odpowiedź!
Wiem co czujesz ,przeszłam przez to samo miesiąc temu
Aksamitka28
Jest duza szansa, że będzie jak przy bardziej obfitej miesiączce.Dziewczyny , ile dni krwawilyscie w trakcie poronienia ? Mnie złapało dzisiaj prawie 6 tydzień.na USG nic nie było widać beta bardzo słabo rosła wczoraj zauważyłam spadek, dzisiaj rano brązowe plamienie a teraz krwawienie
Nie wiem czego mogę się spodziewać dalej, lekarz sugerował że może być to biochemiczna
Ja poroniłam w 7 tygodniu (od 2 tygodni ciąża się nie rozwijała ale był widoczny pęcherzyk),krwawiłam 10 dni i cykl wrócił do pełnej normy. Trzymaj się mocno
Gwiazdka 567
Początkująca w BB
Byłam dzisiaj u lekarza, beta już tylko 21 , brzuch mocniej boli ale obędzie się bez łyżeczkowania. Teraz nic tylko czekać do następnego cyklu
Jest duza szansa, że będzie jak przy bardziej obfitej miesiączce.
Ja poroniłam w 7 tygodniu (od 2 tygodni ciąża się nie rozwijała ale był widoczny pęcherzyk),krwawiłam 10 dni i cykl wrócił do pełnej normy. Trzymaj się mocno
kate01
Mnie w zasadzie ok 4 h przed poronieniem złapał ostry bol z prawej strony,trwał może z 30 minut i przeszło.nawet wtedy nie spodziewałam się że poronie,pojechałam do kościoła na msze,przyjechałam patrzę sluz brązowy, a na drugi dzień już krew,,ale nic mnie nie bolało,dopiero po skończonym krwawieniu bolało mnie podbrzusza do połowy cykluByłam dzisiaj u lekarza, beta już tylko 21 , brzuch mocniej boli ale obędzie się bez łyżeczkowania. Teraz nic tylko czekać do następnego cyklu
Gwiazdka 567
Początkująca w BB
A od kiedy zaczęłaś liczyć pierwszy dzień cyklu ? Od momentu krwawienia spowodowanego poronieniem? Zastanawiam się kiedy mogę mieć następna owulacjęMnie w zasadzie ok 4 h przed poronieniem złapał ostry bol z prawej strony,trwał może z 30 minut i przeszło.nawet wtedy nie spodziewałam się że poronie,pojechałam do kościoła na msze,przyjechałam patrzę sluz brązowy, a na drugi dzień już krew,,ale nic mnie nie bolało,dopiero po skończonym krwawieniu bolało mnie podbrzusza do połowy cyklu
kate01
Mi lekarz powiedział że przy ciazy biochemicznej krwawienie mam traktować jako miesiączkę, bo równie dobrze jak bym nie zrobiła testu to bym nawet nie wiedziała,tak od tego momentu liczę nowy cykl,nie byłam na monitoringu ,więc też nie wiem czy owulacja wystąpiła czy nie,ale wiele dziewczyn po poronieniu miały owulacja i zachodziły w kolejna ciążęA od kiedy zaczęłaś liczyć pierwszy dzień cyklu ? Od momentu krwawienia spowodowanego poronieniem? Zastanawiam się kiedy mogę mieć następna owulację
reklama
Aksamitka28
Przykro mi ale super, że uda się bez zabiegu ja spędziłam dobę w szpitalu ojjjj długa była ta doba. Po powrocie do domu, później zakończeniu krwawienia już wszystko powoli wracało do normy ale pamiętać będę zawszeByłam dzisiaj u lekarza, beta już tylko 21 , brzuch mocniej boli ale obędzie się bez łyżeczkowania. Teraz nic tylko czekać do następnego cyklu
reklama