natalia225
Zaciekawiona BB
Dzień dobry jestem w 7 tygodniu ciąży i brak zarodka nie widać wcale jest jeszcze możliwość że ten zarodek się pojawi później bardzo się martwię.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej nie spytałam się ten pęcherzyk ile ma mm takHej, ile mm ma jajo płodowe? Do 25 mm czekają.
Ten pęcherzyk ile ma takHej nie spytałam się ten pęcherzyk ile ma mm tak
tak pęcherzyk cały. Jak ma 25 mm to można mówić o pustym jaju plodowym. Masz USG?Ten pęcherzyk ile ma tak
Nie mam bo mi nie dawała idę dopiero znowu 2 września do ginekologa.tak pęcherzyk cały. Jak ma 25 mm to można mówić o pustym jaju plodowym. Masz USG?
A jak by np mniejszy pęcherzyk był to jest możliwe że zarodek się pojawiNie mam bo mi nie dawała idę dopiero znowu 2 września do ginekologa.
skoro lekarz kazał przyjść później to jest. Zawsze jest nadzieja u mnie niestety nie pojawił się.A jak by np mniejszy pęcherzyk był to jest możliwe że zarodek się pojawi
Bo mówiła mi czy chce do szpitala żeby poronić czy czekać jeszcze do 2 września to wtedy będzie 9 tydzień może się pojawi coś jeszcze. Przykro mi że u ciebie nie pojawiło się.skoro lekarz kazał przyjść później to jest. Zawsze jest nadzieja u mnie niestety nie pojawił się.