reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bez zarodka

natalia225

Zaciekawiona BB
Dzień dobry jestem w 7 tygodniu ciąży i brak zarodka nie widać wcale jest jeszcze możliwość że ten zarodek się pojawi później bardzo się martwię.

reklama
skoro lekarz kazał przyjść później to jest. Zawsze jest nadzieja ;) u mnie niestety nie pojawił się.
Bo mówiła mi czy chce do szpitala żeby poronić czy czekać jeszcze do 2 września to wtedy będzie 9 tydzień może się pojawi coś jeszcze. Przykro mi że u ciebie nie pojawiło się.

reklama
Witam ja z innym pytaniem . Mianowicie poszłam do ginekologa bo cierpiałam na bardzo obfite okresie a wręcz krwotoki które trwały po 8 dni . Będąc u gine. Porobilam badania tarczycę hormony itp wszystko książkowe . I dostałam okres wcześniej który był tylko dwa dni skąpy akurat miałam wizytę doktor zrobił USG popatrzył i mówi że napewno to nie koniec krwawienia bo mam pęcherzyk wielkości 11 cm . Ale już nie krwawiłam . To było w czerwcu . W lipcu okres dostałam książkowo bale te lekkie plamienia trzy dni minimalnie . Teraz termin miesiączki miał być trzy dni temu . Robiłam testy tak jak tamtym razem . Dwa pozytywne jeden negatywny . Naraziee okresu , plamienia brak . Muszę iść do niego , aby zrobił USG bo od czerwca nie byłam . Testy od czerwca robiłam jeden w czerwcu był pozytywny ale jak wspominałam w lipcu dostałam delikatny okres więc olalam lekarza 🙄 teraz okresu nie ma test wyszedł z bardzo malutką kreseczką . Nie wiem co myśleć . Sama sobie zawaliłam być może był to pęcherzyk ciążowy ale właśnie bez zarodka ... Nie wiem ale myślę że tyle czasu gdybym z nim chodziła coś by się chyba działo ...

Do góry