Nie, sam pęcherzyk.A czy widział ciałko żółtkowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, sam pęcherzyk.A czy widział ciałko żółtkowe?
Nie, nic nie biorę. Kazał przyjść za tydzień i zrobić betę 2 razy tylko.Przy pustym pęcherzyku będzie rosła prawidłowo do pewnego momentu.
A bierzesz jakieś leki?
Spadek bety jest wtedy, gdy jest poronienie. Przy pustym jaju może rosnąć wręcz idealnie.Dziewczyny to dlaczego taka wysoka beta? Myślicie, ze jak zrobię pojutrze to będzie spadek?
Nic. Kazał przyjść za tydzień i zrobić dwa razy bete. Jestem załamana, nie mogę przestać płakać.Przy takiej becie to powinien byc zarodek i to z sercem. Nie nastawiaj sie na pozytywne zakonczenie zwłaszcza, że wymiary juz są na granicy. A lekarz nie wspominał nic o zaśniadzie?
Te 2 mm to zapewne błąd pomiaru, bo kwestia, że tyci tyci inaczej lekarz zaznaczy początek i koniec mierzenia, bto wyjdzie inny wynik.Nic. Kazał przyjść za tydzień i zrobić dwa razy bete. Jestem załamana, nie mogę przestać płakać.
Lekarz niby dobry, polecany. Klinika najlepsza w mieście.
Dziwi mnie jedno.
26.06 pęcherzyk mierzył 12mm u mojego lekarza
27.06 trafiłam do szpitala z powodów innych niż ciąża i skonsultowano mnie ginekologicznie pęcherzyk mierzył wówczas 10mm
05.07 u mojego lekarza pęcherzyk miał 22mm
Beta ponad 106tys robiona 06.07
Żaden lekarz nie stwierdzi na 100% pustego jaja na 1 wizycie, na kolejnej wizycie powinnaś mieć już pewną diagnozę. A druga beta jak? Rośnie? Spada?Nic. Kazał przyjść za tydzień i zrobić dwa razy bete. Jestem załamana, nie mogę przestać płakać.
Lekarz niby dobry, polecany. Klinika najlepsza w mieście.
Dziwi mnie jedno.
26.06 pęcherzyk mierzył 12mm u mojego lekarza
27.06 trafiłam do szpitala z powodów innych niż ciąża i skonsultowano mnie ginekologicznie pęcherzyk mierzył wówczas 10mm
05.07 u mojego lekarza pęcherzyk miał 22mm
Beta ponad 106tys robiona 06.07
Bardzo mi przykro niestety tak jak dziewczyny piszą … nie wyglada to optymistyczniePodobno najlepsza klinika w mieście, wiec sprzęt chyba dobry. Nie wiem jakiej wielkości, nie powiedział mi, może umiesz wyczytać ze zdjęcia?Zobacz załącznik 1544258