reklama
podobno samo hcg robi się wtedy gdy masz problemy z tarczycą bo wtedy betahcg może nie wyjść. Coś takiego pisały mi dziewczyny z wątku starania się -wątpliwości.... One są specjalistkami więc wejdź tam a na pewno się czegoś dowiesz )
Cześć.Dziś mija 40 dzień cyklu,a okresu brak.Robiłam test ciążowy w 36 i 39 dniu cyklu i wynik negatywny.Sama nie wiem co mam o tym myśleć.Podbrzusze już tydzień chwilami mi pobolewa,kłuje (a szczególnie po jakimś wysiłku,choć nie zawsze!).
Wybieram sie oczywiście do lekarza,ale to niestety dopiero zakilka dni .
Jestem zupełnie zdezorientowana,bo nigdy jeszcze mi się okres niespóżniał tak długo.A cykle miałam średnio 30,czasem 34 dniowe.
Czasem podbrzusze bolało mnie tak w środku cyklu (na owulacje),albo przed okresem. Ale także przy pierwszej ciąży też miałam takie bóle.
Mam też straszne wahania nastrojów i piersi lekko ckliwe.
Dodam jeszcze,że w listopadzie po pół roku brania odstawiłam Diane35-i po odstawieniu okres miałam jak w zegarku.
Nie mam jak na razie żadnych innych objawów,oprócz tych wyżej wymienionych.
Pozdrawiam.
Wybieram sie oczywiście do lekarza,ale to niestety dopiero zakilka dni .
Jestem zupełnie zdezorientowana,bo nigdy jeszcze mi się okres niespóżniał tak długo.A cykle miałam średnio 30,czasem 34 dniowe.
Czasem podbrzusze bolało mnie tak w środku cyklu (na owulacje),albo przed okresem. Ale także przy pierwszej ciąży też miałam takie bóle.
Mam też straszne wahania nastrojów i piersi lekko ckliwe.
Dodam jeszcze,że w listopadzie po pół roku brania odstawiłam Diane35-i po odstawieniu okres miałam jak w zegarku.
Nie mam jak na razie żadnych innych objawów,oprócz tych wyżej wymienionych.
Pozdrawiam.
Ostatnia edycja:
Mam identyczna sytuacje jak ty, z tym ze moj @ spoznia sie juz cos okolo 3 tygodni. Testy zrobilam 2 i wyszly negatywne. Wizyte u lekarza ma dopiero za tydzien wiec czekam. Nie mam pojecia czemu nagle @ mi sie tak opoznia... wczesniej nie leczylam sie hormonalnie, @ byly niregularne raz co 30 dni, raz co 35 dni a teraz nic tak nagle
A w którym dniu cyklu jesteś?Ja też zupelnie nie wiem co się dzieje.Ostatni raz jak mi sie okres tyle spózniał,to okazalo się,że jestem w ciąży.Ale w tedy nie robiłam testów.Na usg mi potwierdziła.Brzuch mi też pobolewał nawet dość mocno w tedy.
Ja za 2 dni powtórzę test.No i wybiorę sie do lekarza,jeśli @ nie będzie.Jakiej firmy testy robiłaś?Ja Quick vue-farmaceutka powiedziała,że są najleprze i praktycznie zawsze pokazują prawdę i jeszcze jakiś co miał w nazwie chyba bobas-nie pamiętam dokładnie.Sama nie wiem,czy testy 2 różnych firm, robione sporo po terminie @ mogą się mylić???
A w jakich dniach testowałaś?
A w jakich dniach testowałaś?
Pierwszy test zrobiłam kilka dni po planowanej @ a następny tydzień potem. Mieszkam w UK wiec testy kupiłam tutaj ale też 2 różnych firm.
Powiem ci że my staranie zaczęlismy w lutym i bez liczenia póki co dni płodnych, po prostu na żywioł, a tu takie coś @ brak, testy negatywne i jeszcze na lekarza musze czekać
Raczej nie sądzę żebym zafasolkowała chociaz moj M uwaza ze jakos inaczej wygladam i byle co mnie drażni
Więc ja ci chyba za dużo nie pomogę bo sama nie wiem co jest grane...
Powiem ci że my staranie zaczęlismy w lutym i bez liczenia póki co dni płodnych, po prostu na żywioł, a tu takie coś @ brak, testy negatywne i jeszcze na lekarza musze czekać
Raczej nie sądzę żebym zafasolkowała chociaz moj M uwaza ze jakos inaczej wygladam i byle co mnie drażni
Więc ja ci chyba za dużo nie pomogę bo sama nie wiem co jest grane...
reklama
KAROLINA84
Fanka BB :)
witam mam problem ,miesiączka spóżnia mi sie od tygodnia kilka dni temu zauwazyłam ze po nacisnieciu sutka wypływa mi wydzielina kolru jasnego o kansystencji lepkiej,4 dni temu robiłam test ciązowy z którego wynika ze nie jestem w ciązy ale faktem jest ze robiłam go popołudniu.wiec teraz sama nie wiem co mam myśleć,pomóżcie