reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

reklama
Cześć Dziewczęta :happy:
Mianowicie, 26lutego miałam @. wcześniej staraliśmy sie o malenstwo, w dzień @ zrobiłam test wyszedl NEGATYWNIE:-( @ trwala ok 2,5 dnia gdzie zawsze mam ok 6dni. 2,6,7.marca znow podjelismy probe. na 13marca mam wyznaczona wizyte u ginekologa. Hmm, mam wrazenie ze mam zwieksza dawke sluzu,jakos -wilgotniej-,glowa mnie boli,w ciagu dnia zakuje mnie podbrzusze,jajnik,w nocy duzo pije i ma niesmak w buzi. Sadze,sama ze chyba za wczesnie na podejzenia,.A wy jakie mialyscie pierwsze objawy, i co sadzicie o moim przypadku. :confused::confused:Pozdrawiam serdecznie,Marta
Sephora, co u Ciebie??? Jest dzidziuś czy nie ma??c

Czesc dziewczyny.
Czy dwa testy moga klamac? Mianowicie, z moim M od stycznia staramy sie o dzidzie. W tym miesiacu moja @ spoznia sie juz ponad 2 tygodnie, robilam dwa testy wyszly negatywnie :-:)-:)-( Oczywiscie jakies dziwne objawy mialam typu bolacy lekko brzuch, ostatnio zaczely sie jakies dziwne mdlosci z rana ale sadze ze to tylko w mojej glowie. W przyszlym tygodniu mam wizyte u lekarza.
Moze wy mialyscie przypadki ze testy byly negatywne a jednak okazalo sie ze macie fasolke w srodku?
Dzieki za odpowiedzi, a ja bede dalej czekac na @ albo na dzidzie :-)

Czesc dziewczyny.
Czy dwa testy moga klamac? Mianowicie, z moim M od stycznia staramy sie o dzidzie. W tym miesiacu moja @ spoznia sie juz ponad 2 tygodnie, robilam dwa testy wyszly negatywnie :-:)-:)-( Oczywiscie jakies dziwne objawy mialam typu bolacy lekko brzuch, ostatnio zaczely sie jakies dziwne mdlosci z rana ale sadze ze to tylko w mojej glowie. W przyszlym tygodniu mam wizyte u lekarza.
Moze wy mialyscie przypadki ze testy byly negatywne a jednak okazalo sie ze macie fasolke w srodku?
najlepiej kochana idz na bete, ona ci prawde powie jesli testy klamią :tak:

Cześć dziewczyny!!! @ dalej nie ma :))) na dodatek czuje się dzisiaj koszmarnie, wstałam z bólem gardła i mdłościami :((( cały czas pie herbatę z miodem i cytryną na gardło ale przez to jest mi jeszcze bardziej niedobrze :((

Czesc dziewczyny.
Powinnaś iść na betę. Albo psychika płata ci figla i organizm się podporządkował pod nią, albo -czego ci serdecznie życzę - udało Wam się zafasolkować.

Powinnaś iść na betę. Albo psychika płata ci figla i organizm się podporządkował pod nią, albo -czego ci serdecznie życzę - udało Wam się zafasolkować.

Mieszkam w UK i w przyszlym tygodniu ma wizyte u lekarza. Zobaczymy co takiego wymysli, mam nadzieje ze wysle mnie na badania. A jak nie to pojde prywatnie bo takie czekanie to masakra... Dzieki za odp

ja też robiłam 2 testy i wyszły negatywnie. Póki co też spóźnia mi się @ tyle że nie aż tyle co Tobie :))) ja jak nie dostanę jeszcze przez tydzień to też wybieram się na bete :)))

niunians wiec pozostaje nam czekac :)))
Chociaz jakos ciezko mi uwierzyc zeby 2 testy sie mylily, stawiam raczej na jakies problemy hormonalne. Mam nadzieje ze sie myle ;)

reklama
Pomocy umieram chyba, mam takie straszne mdłości że jeśli tylko się poruszam to od razu jest gorzej :(((((

Do góry