reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

reklama
tak mi przykro :-( a może spróbuj za 2-3 dni zrobić ponownie? jak nie dostaniesz @..... nie trać nadziei napewno wkońcu sie uda! :tak:

jutro mam dostac planowana @
dzis zrobilam test wyszla tylko 1gruba krecha
czy ktoras miala tak ze pozniej jej wyszla dopiero 2kreseczka a za 1razem nie na tescie bylo napisane ze robi sie go rano w dniu planowanej miesiaczki a o kazdej porze dnia jak okres bedzie sie spoznial
wklejcie swoje tesciki

mnie wyszły dwa negatywne testy po dniu spodziewanej @ - nawet cienia kreseczki :-(, dlatego testy wylądowały w koszu...

dopiero w 35dc (z porannego siusiania) wyszedł pozytywny :happy:

pozdr
mon

Ja sikancom w ogole nie wierze. Juz tyle razy mnie oszukaly, ze szok. Niby to nie jest mozliwe, zeby test oszukal Cie pozytywnie ale u mnie wlasnie tak sie stalo ( i to nie jeden raz). Fakt, ze testy kupilam na Ebay'u ale...
Ja na Twoim miejscu zrobilabym betke - ona Cie nie oszuka.
Powodzenia

a ja mam inny problem myślałam że jestem w ciąży, wynik testu niestety był negatywny dostałam okres (taki jak zawsze), jak okres sie skończył z ciekawości zrobiłam test i pojawiła się cieniutka 2 kreska. czy to możliwe że jestem w ciąży lub byłam ?(wizyte u gin mam dopiero w przyszłym tygodniu):-(

reklama
Cześć Dziewczęta :happy:
Mianowicie, 26lutego miałam @. wcześniej staraliśmy sie o malenstwo, w dzień @ zrobiłam test wyszedl NEGATYWNIE:-( @ trwala ok 2,5 dnia gdzie zawsze mam ok 6dni. 2,6,7.marca znow podjelismy probe. na 13marca mam wyznaczona wizyte u ginekologa. Hmm, mam wrazenie ze mam zwieksza dawke sluzu,jakos -wilgotniej-,glowa mnie boli,w ciagu dnia zakuje mnie podbrzusze,jajnik,w nocy duzo pije i ma niesmak w buzi. Sadze,sama ze chyba za wczesnie na podejzenia,.A wy jakie mialyscie pierwsze objawy, i co sadzicie o moim przypadku. :confused::confused:Pozdrawiam serdecznie,Marta

Do góry