reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

Beatko mam nadzieję, że jednak się udało.
Mnie niestety preszło moje przeczucie, że to miało się stać właśnie tego dnia. Ale w końcu nie ten dzień, to inny. :-)

reklama
Wszystko okaże się za jakieś 2 tygodnie. Najprawdopodobniej dziś lub jutro owulacja. Wnioskuję to tylko z dzisiejszego glutka. Może by tak jeszcze poprawić. Ale w sumie, to ja bym wolała dziewczynkę, więc może lepiej się wstrzymać. Sama nie wiem.

Hej dziewczyny, jestem nowa ale od jakiegos czasu wiernie sledze forum, tez sie staram o dzidzie, ale naranie nic ostatnio robilam test ale za wczesnie, ok 5dpo wyszla 1 krecha, teraz mija 9 ale postaram sie wytrzymac do pierwszego dnia @.nie wiem czy mozna to nazwac jakimis objawami ale troche meczy mnie podbrzusze, czasami jest mi niedobrze i caly czas biegam do toalety temp mam 37.dajcie znac jak jest u was! pozdrawiam

Hej dziewczyny, jestem nowa ale od jakiegos czasu wiernie sledze forum, tez sie staram o dzidzie, ale naranie nic ostatnio robilam test ale za wczesnie, ok 5dpo wyszla 1 krecha, teraz mija 9 ale postaram sie wytrzymac do pierwszego dnia @.nie wiem czy mozna to nazwac jakimis objawami ale troche meczy mnie podbrzusze, czasami jest mi niedobrze i caly czas biegam do toalety temp mam 37.dajcie znac jak jest u was! pozdrawiam
:szok::szok::szok::szok:Mialam te same objawy ale @ przyszla z parodniowym opuznieniem, nie nakrecaj sie - nie warto , szkoda zdrowia. Z testem poczekaj i zrob pare dni po terminie @. POWODZENIA

Hej!!! U mnie jutro 30 dzien cyklu,temp.37,piersi wrażliwe.Poczekam do czwartku,jak się nie pojawi @ to zrobie test.Czytam forum i wiem,że jest tu dużo dziewczyn starających się bardzo długo o dzidzie.U mnie 5m-c starań,jest mi ciężko (psychika).Mierzę temp.,jeżeli nie uda się teraz to nie wiem.Czy coś żle robimy?Czy im więcej kobieta myśli o dziecku tym trudniej o dziecko???

reklama
Hej!!! U mnie jutro 30 dzien cyklu,temp.37,piersi wrażliwe.Poczekam do czwartku,jak się nie pojawi @ to zrobie test.Czytam forum i wiem,że jest tu dużo dziewczyn starających się bardzo długo o dzidzie.U mnie 5m-c starań,jest mi ciężko (psychika).Mierzę temp.,jeżeli nie uda się teraz to nie wiem.Czy coś żle robimy?Czy im więcej kobieta myśli o dziecku tym trudniej o dziecko???

Kochaniutka.
Im częściej o tym myślisz tym bardziej psychika płata figle
(czyt. podobne objawy do ciazy mimo ze to jeszcze nie pora). Kilka razy doswiadczylam tego na wlasnej skorze. I wiesz co jest najlepsze (kazda dziewczyna na forum to powie) przestac myslec usilnie o dzidzi.
Wiem, wiem ze to latwo powiedziec a trudniej zrobic. Mam tak samo, ale musimy miec silna wole. Inni naprawde staraja sie latami. A ja i tak wim ze w przypadku twoim, moim i wszystkich dziewczyn na forum, ktore sie staraja dzidzia wyskoczy w najmniej spodziewanym momencie.
O cholera ale sie rozpsalam. Bleh...:happy2::happy2::happy2::happy2:

Tak czy inaczej to i tak trzymam kciuki
Ogromny Buziol dla ciebie:-D:-D:-D

Do góry