reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

Witam.
Przecztałam wszystkie wasze wypowiedzi i przyłaczam się.
@ spoznia mi sie 10 dni a testy wykazaly jedna gruba kreche. :wściekła/y:
Ale i tak mam nadzieje.:tak: Jutro lece do lekarza. Zobaczymy co on powie.

reklama
Staram się o ciążę już 3 raz, obliczyłam sobie dni płodne i w te dni się kochałam i teraz czekam czy dostanę okres .Miesiączkę dostałam ostatnio11.06.07 obliczyłam ze dni płodne mam od 21-30 czerwca w tym 25 owulację. Wczoraj był 07.07.07 i chciałam spróbować wykonać test ciążowy i wyszedł negatywny. Ale w ten sam dzień bolała mnie rano głowa i wzięłam paracetamol i 4 rutinoskorbiny. A test robiłam podwieczór .Jestem załamana ze wyszeł negatywny a moze za wcześnie go zrobiłam?

a kiedy masz przewidywany dzien miesiaczki? czasami wychodzi negatywny,a jest ciąża; a robiłaś rano?wtedy jest najwiecej hormonu....

hej:) Glowa do gory...mi dwa razy test powiedzial ze nie jestem w ciazy a bylam!!! wiec nie sugeruj sie tym .Jesli czujesz jakies zmiany najlpiej wybierz sie wkroce do lekarza.

Witam ;-) przeczytalam prawie cale forum hehe z tego co tu wyczytalam to mam taki sam problem jak nikiita na poczatku hmmm ja staram sie z narzeczonym o bobaska ok 2 lata i nic tez robilam test i tylko jedna gruba krecha:no: test robilam ponad tyzien temu mies spoznia mi sie juz 14 dni ale i tak zawsze mialam nieregularna kluja mnie jajniki bardziej chyba lewy :confused: niewiem co mam myslec tak bardzo chce miec juz ta fasolke:tak: zycze wam szybkiego zafasolkowania glowa do gory 3mam za was i za siebie mocnoooooo kciukory:-)

witam - właśnie się zastanawiałam czy to możliwe żeby być w ciąży gdy test wychodzi z jedną kreską, bo powinnam dostać 2 dni temu a były tylko lekkie plamnienia, a juz dzisiaj nic. test robiłam 2 dni temu i wyszła 1 kreska. Cykl mam nieregularny od 25 do 28 i nie wiem co robic?

witajcie!
okres miałam dostać w zeszły piatek najpóżnieij, nie było,ciągle brzuch mnie boli a poza tym nic.W pon zrobiłam test i 1 krecha:( szarpać się i dzis zrobić znowu?(ostatnia @ była 26 czerwca) czy też czekac do usg do pon u gina? poradzcie!!

reklama
witajcie przylaczam sie do was bo tez zaczelismy z mezem strac sie o drugie dziecko.jestem juz po dniach plodnych i niecierpliwie czekam aby zrobic tescik ale jeszcze poczekam bo nie chce sie rozczarowac.poradzcie jak szybko mozna zrobic test z krwi i czy potrzebne jest skierowanie?
p.s.rudka poczekaj do poniedzialku to juz tuz tuz ... ,zycze fasolki tobie sobie i innym starajacym sie pozdrawiam:-)

Do góry