reklama
X
Xwawelx
Gość
Tak czy siak radze zrobic bete i przyrost, bo to naprawdę sa jasne kreseczki.Zobacz załącznik 1257013
Podkręciłam kontrast i wszystko ładnie widać )
U góry z wczoraj, na dole dzisiejszy.
Tak, zrobię ale i tak zrobiłam testy, dla spokojuTak czy siak radze zrobic bete i przyrost, bo to naprawdę sa jasne kreseczki.
X
Xwawelx
Gość
Mnie by to mocno nie uspokoilo. Po swoich przejscisch wiem, ze i beta duzo nie gwarantuje. Ale jednak warto zrobić.Tak, zrobię ale i tak zrobiłam testy, dla spokoju
No, wszystko się może zdarzyć. W pierwszej ciąży chodziłam ciagle martwiąc się o wzzystko, teraz tego nie chce. Muszę podejść ze spokojemMnie by to mocno nie uspokoilo. Po swoich przejscisch wiem, ze i beta duzo nie gwarantuje. Ale jednak warto zrobić.
Do 9 tc było wszystko dobrze i nagle się wydarzyło
A teraz, skoro zaszłam to znaczy, że organizm jest gotowy i tego chce. Muszę myśleć pozytywnie
X
Xwawelx
Gość
To prawda, strach zawsze bedzie, bo jednak nie da sie go wytracic, ale trzeba patrzec optymistycznie. niech tam się zdrowo kiełkujeNo, wszystko się może zdarzyć. W pierwszej ciąży chodziłam ciagle martwiąc się o wzzystko, teraz tego nie chce. Muszę podejść ze spokojem
Do 9 tc było wszystko dobrze i nagle się wydarzyło
A teraz, skoro zaszłam to znaczy, że organizm jest gotowy i tego chce. Muszę myśleć pozytywnie
Będę dawać znać co i jakTo prawda, strach zawsze bedzie, bo jednak nie da sie go wytracic, ale trzeba patrzec optymistycznie. niech tam się zdrowo kiełkuje
reklama
Oby tak zostałoA według kalkulatora przyrost jest w normie