dokładnie, zero empatii i odrazu straszenie. Rozumiem, ze może chciał abyś była gotowa na wszystko ale wiadomo jak taka informacja na nas działa... Ja wierze w to, ze przyrost jest i dzidzia pięknie rośnie! Daj koniecznie nam tutaj znać, będziemy czekać razem z Tobą na wynikiDziwi mnie że gin straszy Cię nowotworem gdzie sytuacje że kobieta zachodzi w ciążę zaraz po poronieniu sa na porządku dziennym. Trzymam kciuki żeby przyrost był prawidłowy Wiesz czemu doszło do poprzedniego poronienia?
reklama
To taki typ...dobry lekarz, ale kawał dziadadokładnie, zero empatii i odrazu straszenie. Rozumiem, ze może chciał abyś była gotowa na wszystko ale wiadomo jak taka informacja na nas działa... Ja wierze w to, ze przyrost jest i dzidzia pięknie rośnie! Daj koniecznie nam tutaj znać, będziemy czekać razem z Tobą na wyniki
po tych testach też wydaje mi się, ze przyrost jest
Mężowi to aż oczy się dzisiaj świecą
No właśnie ja też nie dostałam okresu Datę ostatniej miesiączki traktuję jako dzień poronienia.Ja po poronieniu nawet nie dostałam kolejnej @ a już była kolejna ciąża. Niestety u mnie źle to się skończyło ale wracając do meritum jak najbardziej jest możliwa u Ciebie ciąża. Trzymam kciuki
KatJak
Fanka BB :)
Tak, mi moja gin mówiła że pierwszy dzień poronienia jest traktowany jako pierwszy dzień okresuNo właśnie ja też nie dostałam okresu Datę ostatniej miesiączki traktuję jako dzień poronienia.
A co się u Ciebie stało jeśli mogę wiedzieć?Ja po poronieniu nawet nie dostałam kolejnej @ a już była kolejna ciąża. Niestety u mnie źle to się skończyło ale wracając do meritum jak najbardziej jest możliwa u Ciebie ciąża. Trzymam kciuki
X
Xwawelx
Gość
Kurcze... powiem ci, ze jesli to ciaza to zajebiscie i moja ginekolog miala racje, ze po poronieniu latwiej zajsc. Ja ten cykl spisuje na straty a tez jestem po poronieniu, ciaza obumarla 8 tyd. A pytanie ci zadam, jesli moge- dlugo krwawiłas?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Lekarza, który straszy nowotworem, chyba od razu bym zmieniła...
W drugiej ciąży 9 miesięcy użerałam się z jednym burakiem i ile nerwów mi napsuł, to tylko ja wiem...
Testy rokują dobrze, ale i tak najlepiej zrobić betę, żeby się nie zamartwiać i wiedzieć dokładnie, na czym się stoi
W drugiej ciąży 9 miesięcy użerałam się z jednym burakiem i ile nerwów mi napsuł, to tylko ja wiem...
Testy rokują dobrze, ale i tak najlepiej zrobić betę, żeby się nie zamartwiać i wiedzieć dokładnie, na czym się stoi
Około tygodnia, może półtora, najpierw mocno, a potem trochę plamiłam.Kurcze... powiem ci, ze jesli to ciaza to zajebiscie i moja ginekolog miala racje, ze po poronieniu latwiej zajsc. Ja ten cykl spisuje na straty a tez jestem po poronieniu, ciaza obumarla 8 tyd. A pytanie ci zadam, jesli moge- dlugo krwawiłas?
Też spisałam ten cykl ma straty, piłam sobie drinka w święta i wzięłam Ketanol na plecy
reklama
Tak nastraszył, że wczoraj do tyłu chodziłam...ale jak on wspomniał o ciąży to faktycznie jest szansa, bo widzi zazwyczaj wszystko w czarnych barwach.Lekarza, który straszy nowotworem, chyba od razu bym zmieniła...