reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża 6 tygodni po poronieniu

Dziwi mnie że gin straszy Cię nowotworem gdzie sytuacje że kobieta zachodzi w ciążę zaraz po poronieniu sa na porządku dziennym. Trzymam kciuki żeby przyrost był prawidłowy :) Wiesz czemu doszło do poprzedniego poronienia?
dokładnie, zero empatii i odrazu straszenie. Rozumiem, ze może chciał abyś była gotowa na wszystko ale wiadomo jak taka informacja na nas działa... Ja wierze w to, ze przyrost jest i dzidzia pięknie rośnie! Daj koniecznie nam tutaj znać, będziemy czekać razem z Tobą na wyniki ☺️🙂

reklama
dokładnie, zero empatii i odrazu straszenie. Rozumiem, ze może chciał abyś była gotowa na wszystko ale wiadomo jak taka informacja na nas działa... Ja wierze w to, ze przyrost jest i dzidzia pięknie rośnie! Daj koniecznie nam tutaj znać, będziemy czekać razem z Tobą na wyniki ☺️🙂
To taki typ...dobry lekarz, ale kawał dziada 🤦‍♀️🤦‍♀️
po tych testach też wydaje mi się, ze przyrost jest 🙃🙃🙃
Mężowi to aż oczy się dzisiaj świecą 🙃😍

Ja po poronieniu nawet nie dostałam kolejnej @ a już była kolejna ciąża. Niestety u mnie źle to się skończyło ale wracając do meritum jak najbardziej jest możliwa u Ciebie ciąża. Trzymam kciuki ✊

Ja po poronieniu nawet nie dostałam kolejnej @ a już była kolejna ciąża. Niestety u mnie źle to się skończyło ale wracając do meritum jak najbardziej jest możliwa u Ciebie ciąża. Trzymam kciuki ✊
No właśnie ja też nie dostałam okresu 🤦‍♀️ Datę ostatniej miesiączki traktuję jako dzień poronienia.

Kurcze... powiem ci, ze jesli to ciaza to zajebiscie i moja ginekolog miala racje, ze po poronieniu latwiej zajsc. Ja ten cykl spisuje na straty a tez jestem po poronieniu, ciaza obumarla 8 tyd. A pytanie ci zadam, jesli moge- dlugo krwawiłas?

Lekarza, który straszy nowotworem, chyba od razu bym zmieniła...
W drugiej ciąży 9 miesięcy użerałam się z jednym burakiem i ile nerwów mi napsuł, to tylko ja wiem...

Testy rokują dobrze, ale i tak najlepiej zrobić betę, żeby się nie zamartwiać i wiedzieć dokładnie, na czym się stoi :)

Kurcze... powiem ci, ze jesli to ciaza to zajebiscie i moja ginekolog miala racje, ze po poronieniu latwiej zajsc. Ja ten cykl spisuje na straty a tez jestem po poronieniu, ciaza obumarla 8 tyd. A pytanie ci zadam, jesli moge- dlugo krwawiłas?
Około tygodnia, może półtora, najpierw mocno, a potem trochę plamiłam.
Też spisałam ten cykl ma straty, piłam sobie drinka w święta i wzięłam Ketanol na plecy 🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Lekarza, który straszy nowotworem, chyba od razu bym zmieniła...
W drugiej ciąży 9 miesięcy użerałam się z jednym burakiem i ile nerwów mi napsuł, to tylko ja wiem...

Testy rokują dobrze, ale i tak najlepiej zrobić betę, żeby się nie zamartwiać i wiedzieć dokładnie, na czym się stoi :)
Tak nastraszył, że wczoraj do tyłu chodziłam...ale jak on wspomniał o ciąży to faktycznie jest szansa, bo widzi zazwyczaj wszystko w czarnych barwach.

Do góry