reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża 6/7 TC brak zarodka

Nie pociesze Cie ale u mnie przy pustym jaju płodowym też były mocne objawy. Twoja sytuacja nie wygląda optymistycznie. Musisz czekać lub skorzystać z wizyty u innego lekarza. Trzymam kciuki.
Jutro mimo wszystko jadę na betę i czekam do wtorku. Co ma być to i tak będzie, staram się nie nastawiać w żadną stronę, ale ciężko bardzo

reklama
Byłam w takiej samej sytuacji sprawdzaj przyrost bety u mnie od razu się zatrzymał na 11 tysiącach a lekarz już na pierwszym usg powiedział że mam przygotować się na poronienie bo to puste jajo i niestety 2 tygodnie po tym poroniłam , miałam do tego bóle brzucha takie jakby napięcie w brzuchu zgłaszałam lekarzowi a on mi powiedział że to normalne .. głową do góry

Witam, dziś byłam na wizycie (2 już) u ginekologa. Pęcherzyk ciążowy ma już 2 cm, a nie ma zarodka, w zeszłym tygodniu pojawiła się obręcz pęcherzyka żółtkowego, dziś pęcherzyk ciążowy ma już 2 cm ale zarodka brak,nie ma już nawet pęcherzyka żółtkowego. We wtorek mam mieć kolejna wizytę, jestem załamana. Miesiączkę miałam 6 lutego, a owulacje 21 lutego, czy mogę mieć jeszcze nadzieję? Bo lekarz powiedział że jest 1 procent szans..
nie chce Cię martwić ale przechodziłem to w grudniu, wizyty co dwa tygodnie zero zmian. Aż dostałam na wywołanie tabletki. Także bardzo mi przykro od lutego to długo czasu zarodeczek już powinien być widoczny

nie chce Cię martwić ale przechodziłem to w grudniu, wizyty co dwa tygodnie zero zmian. Aż dostałam na wywołanie tabletki. Także bardzo mi przykro od lutego to długo czasu zarodeczek już powinien być widoczny
Mimo to nie tracę nadziei, dopoki nie krwawię, nic złego się nie dzieje, to wierzę że będzie ok. Już niejednokrotnie z opowiadań dziewczyn zarodek pojawial się nawet po 9 tc.

Jeżeli owu miałaś 21, to wydaje mi się, że beta 10.03 powinna być wyższa. Nie chcę Ci dawać złudnej nadziei, bo nie wiem czy serduszko nie powinno się pojawić do jakiejś wielkości.

Przytulam!

Jeżeli owu miałaś 21, to wydaje mi się, że beta 10.03 powinna być wyższa. Nie chcę Ci dawać złudnej nadziei, bo nie wiem czy serduszko nie powinno się pojawić do jakiejś wielkości.

Przytulam!
Beta przyrasta prawidłowo, dzisiaj wynosiła ponad 20 000. Czekam na wizytę i powtarzam betę w poniedziałek. Zobaczymy co to będzie.

reklama
Beta przyrasta prawidłowo, dzisiaj wynosiła ponad 20 000. Czekam na wizytę i powtarzam betę w poniedziałek. Zobaczymy co to będzie.
Nie wiesz czy przyrasta prawidłowo bo między badaniami jest za duży odstęp czasowy. I ile dokładnie wynosi ta beta bo raz piszesz, że nicałe 20000 a za chwilę, że ponad 20000.

Do góry