reklama
Goralka mam nadzieje ze bedziesz zadowolona! ja tez najpierw sie napalilam na nia ale wlasnie ze wzgledu na to ze wyglada sie w niej jak w worze -jestem niska to juz wogole- zrezygnowalam...no i dziewczyny na polecam odradzam tez to pisaly.
napisz jak dojdzie!!!!! a ta co ja mam byla na allegro za 100 zl
napisz jak dojdzie!!!!! a ta co ja mam byla na allegro za 100 zl
a ja mam chuste wiazana czyli pas materialu dlugi na okolo 5 metrow, szeroki na 70cm. ma te zalete, ze mozna ja zalozyc tak, ze ciezar rozklada sie na dwa ramiona a pasy sa skrzyzowane na plecach - czyli dzidzia tak nie ciazy jak w chustach zakladanych na jedno ramie. i jest wiekszy wybor pozycji do noszenia (najpierw na lezaco w kolysce albo pionowo z przodu, potem pionowo z przodu plus na biodrze - jak trzyma glowke i jak samo siedzi z przodu, na biodrze, na plecach). trzeba sie nauczyc wiazac tak jak trzeba sie nauczyc ukladac dziecko w innych chustach. wiazanie nie jest takie trudne jak sie moze wydawac :-)
polecam.
polecam.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja ma bebe lulu i bardzo sobie chwale, pomagała przetrwać kolki:-)
góralka
Fanka BB :)
sorki, nie zglądałam tu sto lat, chusta doszła, jest świetna, nie używana, bez wad, faktycznie jest dość spora, ale mi to nie przeszkadza, wystarczy na dłużej, no i najważniejsze, że ma regulację, więc mogą ją używać osoby niskie i wysokie. odezwę się jak zacznę jej używać i będę miała własne doświadcznie.
góralka
Spieszę donieść wszystkim zainteresowanym, że chusta sprawdza się świetnie. Nosimy w niej naszego synka odkąd skończył 2 tygodnie. Jestem po cesarce więc nie mogłabym taszczyć wózka z 3 piętra, a dzieciątko już mogę. Chusta jest rewelacyjna na krotkie wypady np do pobliskiego sklepu czy przychodni, ale też na dłuższe spacery. Dzieciak zawsze jest w niej spokojny, zasypia od razu. W domu też często jej używamy do uspokojenia synka. Dość często spotykam sie z pytaniem, czy dziecku nie jest zimno. Otóż nie jest, zrezygnowaliśmy nawet z kocyka, bo bywało, że wracał ze spaceru spocony. Oczywiście jak przyjdą mrozy wyłożymy chustę kożuszkiem, ale póki co wystarcza sam kombinezonik. Zachęcam wszystkich do noszenia swoich skarbów blisko siebie, dajemy im poczucie bezpieczeństwa i swoje ciepło, a my zyskujemy na czasie, jesteśmy bardziej mobilni niż z wóżkiem i nie musimy się martwić, że ktoś nam go podprowadzi sprzed sklepu. Wiemy też, że chusty są zdrowe, w przeciwieństwie do wielu materiałów, z których wykonane są wózki.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
mój synek ma juz ponad 7 miesięcy a chusta jest ciągle w użyciu to jeden z moich najlepszych zakupów
góralka
dziewczyny gorąco polecam chustę, używam jej od pierwszych dni, dzieciak ani razu w niej nie płakał, momentalnie zasypia, bardzo ją lubi, dla rodzica to wielka wygoda. my korzystamy z bebelulu, dobry materiał, dobre wykonanie, dobry pomysł.
Cześć dziewczyny ja mam chuste firmy Premaxx , tez jestem z niej bardzo zadowolona.Bardzo przydatna przy szybkich zakupach.Jedyna wadą jest cena.. :/ Ale i tak sie opłaca to wydatek na lata a i nasze maleństwo ma nas blisko a to jest bezcenne.Pozdrawiam
reklama
góralka
My zrezygnowaliśmy z zakupu "głębokiego" wózka na rzecz chusty, nie wykluczone, że chusta i nosidełka zastąpią nam też spacerówkę, ale o tym zdecydujemy jak synek podrośnie i będziemy mogli sprawdzić, czy nasze kręgosłupy wytrzymują taką wagę. Moża więc zaoszczędzić sporo pieniędzy nawet jeśli kupuje się markową chustę. Notabene nosidełka kupiłam w sklepie z odzieżą używaną, jedno jest zwykle a drugim jestem zachwychona, przypomina plecak z wszytym siedziskiem o regulowanej wysokości. Miodzio. I to za naprawdę śmieszne pieniądze